2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 😭اون موقع ک خواستم ازدواج کنم باخودم میگفتم اگر خواهرداشتم کمکم میکرد باهاش مشورت میکردم خیلی ب ...

بدتر از اون میدونی چیه ؟؟؟ اینکه خواهر داشته باشی و فوت کرده باشه بعد توی مراسم عروسی و جهاز نبودس رو هررررررر ثانیه احساس کنی و بغض گلوتو بترکونه 😭😭😭😭😭😭😭

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من از خدا میخوام اگر قرارشد برای بار دوم‌ باردار بشم ی دختر دیگه صحیح سالم بهم بده. که دخترم تنها نباشه. خواهر داشته باشه

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
و منی که داداش بزرگتر ندارم و فقط حسرت....💔

من دارم ۳ تا همه سرشون‌گرم زناشونه 😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دوس داشتم خواهر همسن خودم داشتم ولی نیست دیگه در عوضش یه داداش دارم همش بهم میپریم 😂ولی اگه نبود دیوونه میشدم 

😎I am woman, hear me roar                                 با جمله ی (هر عقیده و نظری محترمه)مخالفم...من به عقیده ی اشتباه احترام نمی‌ذارم..حتی شما دوست عزیز
من دوتاشو دارم نباشن بهتره

سلاااام خوبی من میشناسمت بارها تاپیکاتو دیدم مشکلاتت حل شد؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

منم خواهر ندارم 

ولی یه دختر ۸ ساله دارم که مثل خواهر نداشتم باهاش درد و دل میکنم اونم منو مثل جونش دوست داره   دخترمم خواهر نداره و یه برادر یک سال هشت ماهه داره

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

منم آبجی ندارم عوضش به داداش دارم یه تارموشو به دنیا نمیدم اونقد واسم خوبه یه نیگا به چشام بندازه حالمو میفهمه نمیزاره آب توو دلم تکون بخوره

Gece çöker güller solar...Gözlerime yaşlar dolar...Hatıralar bende ağlar...Neredesin ay yüzlüm...🖤