2777
2789
ن والا اصن اینجوری نیس من خواهر ندارم تا حالا کمبودش هم حس نکردم حرفی هم باشه بامامانم راحتم خیلی چی ...

چند سالته

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
چون یه همدم نداری 😭😭

وتلا بعضی خواخرا نبودشون بهتره مثلا یه خواهر من هفت ماهه باردارم تا الان یبار نیومده سر بزنه بهم دیروز گفت پسرمو میفرستم درسش بدی منم گفتم مهمون دارم نمیتونم من با این بار سنگینم بشینم درس بدم نهار شام بپزم این واسه خودش کیف کنه مگه خرم 

...یک عدد آدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاااام خوبی من میشناسمت بارها تاپیکاتو دیدم مشکلاتت حل شد؟

سلام ممنون گلم

شما خوبی

خداروشکر همه چیز رو ب راهه😊

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
سلام ممنون گلم شما خوبی خداروشکر همه چیز رو ب راهه😊

خداروشکر عروسی گرفتی بالاخره؟ چقدر دنبالت گشتم پیدات نکردم فقط یادمه عکست پروفایلت بود و خیلیم خوشگلی🙂

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
30

مامان من ناراحتی اعصاب داره اصلا نمیتونم باهاش درد دل کنم خیلی زود ناراحت میشه و برام غصه میخوره من خیلی خیلی نبود خواهر برام سخته و احساس تنهایی میکنم

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

تا دیدم تاپیکو اومدم 😂😅

منم خواهر ندارم همیشه دوست داشتم ی آبجی داشتم ک اونم از خودم بزرگتر بود ک ندارم !

💔 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

من یه خواهر دارم ۳سال ازم بزرگتره فرشته است که خدا بعد مادرم بهم داده .درسته پیشم نیست ولی از راه دور انقد هوامو داره انقد همدیگه رو دوست داریم 

همیشه بهم میرسه برام هدیه های گرون میگیره برا بچم هدیه میفرسته پول میده همیشه به فکر خوشحال کردن من خانوادمه خیلی ماهه بخدا

هیچوقت نمیتونم خوبیاشو جبران کنم 

تعجب میکنم یکی میگه خواهرمو دوست ندارم خواهر نعمته هرکی نداره یا خوبشو نداره واقعا ۱۰هیچ عقبه از بقیه

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
خداروشکر عروسی گرفتی بالاخره؟ چقدر دنبالت گشتم پیدات نکردم فقط یادمه عکست پروفایلت بود و خیلیم خوشگل ...

ارهههه گرفتم راحت شدم😍

عزیزم اسممو سرچ میکردی

البته خودم خیلییی وقته نیومده بودم سایت

زمانی ک اومدم کاربریم پریده بود کلا

ممنونم مهربون😘

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

اینو مینوسم برای اونایی که میگن خواهر چیه کاشکی نبودن 

همیشه استثنا وجود داره بعضیا خوبن بعضیام ...

من خواهرم مث ممانمه هرچی نداشته باشم برام میخره هرماه پول واریز میکنه برام ..‌.همیشه یه ور ذهنش منم 

هر روز زنگ میزنه حالمو میپرسه هر شب موقع خواب 

با اینکه متاهل و بچه داره 

با اینکه من خونه کنار پذر و مادرمم و زندگی خوبی دارم 

بعضیا فرشته ن 

اینو نگفتم اسی جان نارحتت کنم انشالا خدا همچین فرشته ی رو تو جایگاه دیگه ی بهت بده 

حسرت چی رو میخوری خواهر من، بعضی وقتا همین خواهر چنان آتیشی به زندگیت میندازه که نمیدونی از کجا خوردی،کاض من هم نداشتم ، برو راحت و آسوده زندگیتو بکن ،خواهر میخوای چیکار😔😔😒

مامان من ناراحتی اعصاب داره اصلا نمیتونم باهاش درد دل کنم خیلی زود ناراحت میشه و برام غصه میخوره من ...

انشالله مادرتون هر چه زودتر حالشون خوب بشه❤. من کلا اهل درد دل کردن نیستم همه چی تو خودم میریزم 😑. ولی از نظرای دیگ با مامانم اوکیم

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/09/13 برای همیشه رفتم🥲