2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا اینقد خوبن که من حسودیم میشه

حسودیت نشه

من به اونایی حسودیم میشه ک خواهر ندارن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خاهر ندارم ولی ی عزراییل با دو تا شاخ و ی گرز آتشین دارم ب نام داداش 😐 برادر 😐 اخی😐 هر کس خاس ...

و منی که داداش بزرگتر ندارم

و فقط حسرت....💔

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

وا😐 

اتفاقا خیلی هم بهتره 

هم خودت راحتی تک هستی هر چی نظر میخوان از تو میپرسن ولی اگه چنتا خاهر بودیم یکی از همه سوگلی تر میشد برا مامان بابا  ولی وقتی تک باشی چه خوب باشی چه بد بازم سوگلی هستی 😎

من که اصلا نمتونستم تحمل کنم اگه خاهر داشتم 

بعدم تو این دور و زمونه هیچکس به درد کسی نمیخوره چه برسه به خاهر 

تازه خوشبحال شوهرتم هست باجناق نداره 

و من به اونایی حسودیم میشه که هم خواهر ندارن و هم برادر😎🤣🤣🤣

حسادت نداره تنهایی ها شون 💔

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

منم خواهر ندارم ولی اینجوری ای هم که میگی نیست

در عوض دوستای خیلی خوبی دارم که مثل خواهر هستن برام

غصه نخور ،به داشته هات فکر کن 💚

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

حققققققققق تااااا ابدددددددددد 😭😭😭😭😭

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫