2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که تو خونه کسی دیدین؟ 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 54 پست
تو زیر زمین خونه فامیل نزدیک یه چیز عجیب بود سوال کردم چیچیه گفت این پای شاه هست۰😂😂😂 انقلاب شده ...

جدی میگفت؟ 😐 تروخدا بگو که شوخی بود پای مجسمه شاه و میخواست چیکار کنه 😐🤦🏻‍♀️

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همون دستمالی که رو کابیناتارو خشک میکرد، میوه هارم خشک کرد گذاشت تو ظرف میوه یه بارم همون ش ...

داشتم خودم و واسه دوتا موضوع اولت اروم میکردم که با اخرین جملت روبه رو شدم 😐😑😐😑

خدایا من جرا این و دیدم🥲🥲

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
دستشوییشون تو اشپزخانه بود با دمپایی دستشویی میومدن تو اشپزخونه

چه فکری میکردن خدایی😐

وای یه بنده خدایی تو تابستون عرق ریزون زیر بغلش رو دست کشید و بو کرد بعد با همون دست کباب تابه ای پخ ...

توروخدا بگو نخوردی از اون غذا🥲

بگو وگرنه من خوابم نمیبره🥲😑

اشغال از در ودیوار خونه میبارید  زیر فرش، زیرپشتی، ووووی یادم افتاد حالم بهم خورد  یعنی ...

این و میشه یکم فقط یکم باهاش کنار اومد ولی چیزای دیگه ای که خوندم دیگه از همه جیز چندشم میشه، 🥴🥲

خونه یکی از اقوام شوهرم یه دستمال هست همه کاره! که همیشه هم زیر دست و پا افتاده و کثافت ازش میباره ا ...

دوست دارم ذهن اونارو بخونم که چجوری چندششون نمیشه  وای خوبه باز شوهرت میبره میشوره ظرفتو ولی کنجکاو شدم بدونم با چه بهونه ای میشوره که اونا شک نمیکنن چرا همیشه میشوره🤔😂

خدایا من چرا دارم اینا رو میخونم😭😭😭

من چرا همچین تاپیکی زدم 😐🥲😂

ناموسا من خیلی بددلم الان چرا من مث خُلا دارم اینارو میخونم 😖

منم به شدتتتت حتی خونه یه فامیلمون که سگ داشتن رفتیم موهاش ریخته بود تو خونشون

دیگه غذا نخوردم😐نمیدونم چرا مث خلا این تاپیک و گذاشتم🥲😂

دوست دارم ذهن اونارو بخونم که چجوری چندششون نمیشه    وای خوبه باز شوهرت میبره میشوره ظرفتو ...

یه بار گفت وای مو افتاد تو بشقابت، یا اکثرا ظرفا رو سر سفره طوری میچینه که بگه بشقاب کم اومد میره دوتا از کابینت میشوره میاره😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه عزیزم تمیزی و وسواس فقط خونه خودش بود ولی به چشم دیدم ببخشید بچه اسهال رو خونه ی بچه بدون پوشک او ...

وای خدااااا🤐😳 چقد بی فکرررر

چمیدونم میخاست چ کار لابد علاقه ی زیادی ب محروم داشته😂🤣

😂😂😂👌🏻

دوست دارم ذهن اونارو بخونم که چجوری چندششون نمیشه    وای خوبه باز شوهرت میبره میشوره ظرفتو ...

دقیقا نمیدونم چرا چندششون نمیشه؟

یه بارم یه حشره ای اومده بود تو من ترسیدم، با دست زدن کشتن بعد با همون دست سیب پوست کند به من تعارف و اصرار کرد، منم گعتم مرسی سیب دوست ندارم😑

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه بار گفت وای مو افتاد تو بشقابت، یا اکثرا ظرفا رو سر سفره طوری میچینه که بگه بشقاب کم اومد میره دو ...

وای بیچاره چقد سناریو میچینه واسه اینکه بشقابتونو بشوره😂افرین بهش🤣👌🏻