2777
2789

وای من خودم دیدم دم کنی یه پارچه کثیف گذاشتن🥴🤦🏻‍♀️

دیگه دلم بر نمی داشت غذا بخورم😑

یا یه بار خونه فامیلای بابام رفته بودیم رفتم تو آشپرخونه آب بخورم بعد توی اشپرخونه یه اتاقک بود ظرفا اونجا بود رفتم لیوان بردارم دیدم کلی ظرف نشسته گذاشتن توی اون اتاقک😅🤦🏻‍♀️

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه یکی میگفت رفته خونه ی کسی دم کنیش شورت‌ شوهره بوده   

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

اشپزخونشون فرش نداشت بعد خیلی کثیف بودن ته اشپزخونه اب و اشغال بود بعد بدون دمپایی میرفتن اونجا😢😢😢😢

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

من یه لیوان برداشتم تو خونه عموم آب بخورم مثلا بعد وقتی خوردم دیدم ته لیوان گوشت غذا چسبیده 🌚🥲از اون موقع دیگه اون آدم قبلی نشدم 

خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...🌚🖤🫂
دقت نمیکنم اصولا

منم همینطور ولی خب اینا خیلی تو چشم بودن😅

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️

زده کلمه ی شورت‌ غیرمجازه     

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

ی بار دیدم ظرفای کثیف (لیوان و قاشق)و بدون اینکه مایع ظرفشویی بزنه

همینجوری آبکشید 😣😣😣

دیگه هیچ وقت تو‌خونش چیزی نخوردم😷

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

عمه شوهرم یه شیر طلا داره ...مجسمه هست گذاشتش تو یا کمد گنده من باورم نمیشد  طلا باشه اولش راستش خیلیم زشته ...ولی خوب طلا باشه کوفت باشه 🤣منم بودم میزاشتم تو سرم راه میرفتم باهاش 

اسم اون اتاقک مطبخ هست  واسه همینه اصلن

جدی یعنی ظرفای یه هفته رو اونجا میذارن؟   

اه 

تازه یادم رفت بود😣🥴😫

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳