2777
2789

بچه ها شما اگ دوسال با یه ادم باشین ولی دیگه نخواینش و بهش حسی نداشته باشین چجوری رابطه رو بهم میزنید؟چی بهش میگید؟

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهونه الکی 

من لیاقتت ندارم

مث برادرمی

بابام فهمیده گوشیم میگیره ازم

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

صادقانه میگم چرتو پرت تحویلش نمیدم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

راستش، تو خیلی خوب و برآزنده ای، اما ب نظرم ب همدیگه نمیخوریم

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
بهونه الکی  من لیاقتت ندارم مث برادرمی بابام فهمیده گوشیم میگیره ازم

بدترین کار ممکنه

چرا باید ی نفر  و تااخر عمر با یعالمه علامت سوال رها کرد؟ ؟؟

ادمی ک ب بلوغ رسیده میره راحت و صریح دلایلش و میگه و میره

ادما رو نباید توو خماری ول کرد رفت

تو رو خدا زود مستقیم بگو و تموم کن طرف رو گیج نکن و منتظر و امیدوار نذار 

مال من نیست مال دوستمه ازم اینو پرسید گفتم بیام از شما بپرسم نظر شماهم بدونم

اگ گفت چرا دیگه نیستی و سرد شدی و اینا چی میگی بهش؟

میگم مرسی بابت اوقات خوشی که داشتیم ، من حس میکنم عوض شدم.نمیخوام بمونی و اذیتت کنم

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
بهونه الکی  من لیاقتت ندارم مث برادرمی بابام فهمیده گوشیم میگیره ازم

میگه بعد دوسال تازه یادت افتاده مث برادرتم؟😂

میگه بعد دوسال تازه یادت افتاده مث برادرتم؟😂

😀😀😀اینو بگی خودش میفهمه دیگه نمیدونم بنظرم مستقیم گقتن سخته

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا ازاول باهاش بودی  مگه دوسش نداشتی

مال من نیست مال دوستمه 

دوستش داشت خیلی ام دوستش داشت ولی یه اتفاقی افتاد و منجر به جدایی شد حالا پسره اومده جلو برا ادامه رابطه