2777
2789
عنوان

چجوری میشه به کسی گفت دیگه نمیخوامت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 39 پست
شرایط ادامه دادن رو ندارم  از رفتارات خسته شدم

اخه رفتار بدی ام نداره بدبخت ک بگم واسه رفتاراش بهم بزن

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
دوسال که چیزی نیست من۹ساله باهاشم ،یعنی زنشم یکی دوساله اصلا نمیخوامش به من بگو چه کنم😑😑😑

چرا نمیخوایش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی ب صمیمیتتون داره  و اینکه الان با دعوا میخوای جدا شی یا ن

ن میخوام یه جوری باشه ک دلش نشکنه و خیلی منطقی غزل خداحافظی و بخونم 

حب شما اگ بخوای مثلا به من بگی دیگه نمیخوامت چی میگی؟ لطفا یه چیزی بگو ک من کپی کنم بفرستم

من نمیدونم دوست شما ب چ علت میخواد کات کنه

میتونه پیام بده بهش بگه ب این دلیل ب این دلیل نمیتونم دگ باهات توو رابطه باشم بهتره از هم جدا شیم

تصمیمم هم گرفتم فکرامم کردم

فقط ازت میخوام ب خواسته من احترام بذاری

اخه رفتار بدی ام نداره بدبخت ک بگم واسه رفتاراش بهم بزن

من یه رفتار بدشو بهونه کردم و تموم شد 

دروغشو 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
من نمیدونم دوست شما ب چ علت میخواد کات کنه میتونه پیام بده بهش بگه ب این دلیل ب این دلیل نمیتونم دگ ...

اخه یارو چند وقت نبود بعد پیداش شد گفت من میخوامت و اشتباه کردم و با بقیه فرق داشتی و فلان و بیسار

اخه یارو چند وقت نبود بعد پیداش شد گفت من میخوامت و اشتباه کردم و با بقیه فرق داشتی و فلان و بیسار

خب اون هرچی دوس داره بگه

ایشون میتونه جواب نده اصلا

اونم بیخیال میشه بالاخره

یا میتونه فقط ی پیام بده بگ ما از هم جدا شدیم لطفا ب من و تصمیمم احترام بذار و دگ پیام نده

اگرم اون حرفی زد، میتونه جوابشو نده

نباید هی خام یسری حرف بشع 

وقتی تصمیم گرف باید قاطع باشع

چرا نمیخوایش؟

به خاطر اخلاقش ،خیانتاش سالی یه بار سوپرایزم میکنه😔😔😔

به خاطر رفیق بازیاش خیلی چیزاست وللشش 

کاربری قبلیمو خودم از نی نی یارخواستم تعلیق کنه ولی بلد نیستم برش گردونم خلاصه نزدیکه یکساله عضوم 🤭🤭،،،کاربری قبلیمم shook1376بود

باید بهش بگه زمان زیادی گذشته منم حسی بهت ندارم و دیگه نه به تو نه هیچ پسری نمیتونم اعتماد کنم و بعدشم یه دعوا درست کنه و بلاک...😂

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
2790
2778
2791
2779
2792