2777
2789

دارم دیونه میشم دیگه 

هم فوت پدرم 

هم مشکلاتی ک با خانواده همسرم دارم 

هم شوهرم بحثم میشه 

کلا رسما دارم دیونه میشم سر هر چیز کوچکی اشکم میریزه 

هروز میشینم دعای عهد گوش می‌کنم برای پدرم و کلی گریه میکنم برای نبودش

ذره ذره غم نبودش داره تو قلبم بیشتر میشه 

تو ماشین میشینم با هر آهنگی یاد پدرم میوفتم ک. چجوری یهویی رفت قلبم فشرده میشه 

دیگه نمیدونم چجوری خودمو کنترل کنم 

ظهر با همسرم بحثم شد با داداشم رفتن بیرون دو ساعت بعد هرچی زنگ زد جواب ندادم حتی چراغ هارو روشن نکردم 

اومد خونه صدای دویدنش میومد فکرکرد مردم  ک ایجوری میدوید گفت چرا جواب نمیدی حتی حوصله نداشتم از جام بلندشم یا حرف بزنم 

داغونم کلا 

کاش یکی بود ک از ته دلش می‌فهمید چ حالی دارم میفهمد شرایط روحیم چجوریه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تو باید اینو بفهمی حتی خودتو یه روز میمیری و این رو هم باید بفهمی که این کارارو بکنی و پدرت و ناراحت میکنی دوست داری اون اون دنیا همش به فکر تو باشه قطعا نهههههه به فکر بچه باش همه میمیریم همههههه فقط خداست که باقی میمونه

من بودم یه بچه به شدت بی قرار پدرم در اومد با مشاور در تماس باش هم برای خودت هم بچه

با مشاوره هم حرف میزنم بخدا نمیفهمه فقط میگن تو جمع باشن تو شلوغی باش من هر روز میرم خونه مادرم شلوغه ولی جسمم اونجاست فکرم یجا دیگه 

عزییز دلم بهت تسلیت میدم حق داری ناراحت باشی حق داری دلخور بشی کاش بیشتر درکت میکردن منم تو حاملگیم خیلی سختی کشیدم تاپیکاش هنوزم هست برا سه سال پیش. استراحت مطلق بودم با کلی مشکل و دعواهای مادر شوهر و خواهرشوهرم..خیلی بد بود ولی گذشت ب نی نی نازت فکر کن ک میاد از تنهایی درت میاره  

منم مث شما ،الان نه ماهگی هستم ،شش ماهگی بارداریم خواهرم فوت کرد ،خواهری ک عشقم بود ، انقد درد و رنج و ناراحتی کشیدم ،الانم بشدت بیحوصله بد اخلاق و عصبی ام ،حوصله هیچکسو ندارم

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
ولی تو باید اینو بفهمی حتی خودتو یه روز میمیری و این رو هم باید بفهمی که این کارارو بکنی و پدرت و نا ...

درک نمیکنم ک ی روزی می‌میریم 

پدرم سالم بود نمیدونم چرا یدفه فوت کرد خیلیا روزانه فوت میکنن ولی من هیچوقت باورم نمیشد ک پدر مادر من یروزی نباشن 

یوقتایی فکر مرگ خودمو میکردم ولی پدر مادرمو نه 

منم مث شما ،الان نه ماهگی هستم ،شش ماهگی بارداریم خواهرم فوت کرد ،خواهری ک عشقم بود ، انقد درد و رنج ...

چیکار کردی آروم شدی چرا من آروم نمیشم اصلا هر خاطره ای ک منو یاد پدرم میندازه داغونم میکنه 

دلم میگیره ک سوم و هفتم پدرم اونجوری ک باید اشک می‌ریختم نریختم دلم میسوزه چرا باورم نمیشد پدرم دیگه نیست بعداز چهلم پدرم فهمیدم دیگه نیست 

درک نمیکنم ک ی روزی می‌میریم  پدرم سالم بود نمیدونم چرا یدفه فوت کرد خیلیا روزانه فوت میکنن ول ...

خدا رحمتشون کنه

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
چیکار کردی آروم شدی چرا من آروم نمیشم اصلا هر خاطره ای ک منو یاد پدرم میندازه داغونم میکنه  دل ...

آروم ک نشدم هر روز بچه هام ک میرن مدرسه تنها میشم عکس و فیلم و صداهای خواهرم میزارم و یه دل سیر گریه می کنم ،چه میشه کرد عزیزم آدمیزاد بخاد یا نخاد مجبوره با هر شرایطی کنار بیاد 

عزییز دلم بهت تسلیت میدم حق داری ناراحت باشی حق داری دلخور بشی کاش بیشتر درکت میکردن منم تو حاملگیم ...

هیچکس درکم نمیکنه میدونی چون همیشه میخندم همیشه سرحالم همه فکر میکنن من چقد توی دلم بی غصس 

همیشه تو هر شرایطی ک بودم از جام بلندشدم حتی اگر مریض هم بودم از جام بلند شدم توی همه شرایطی خودمو محکم نگه داشتم 

الان هیچکس باور نمیکنه ک شرایط روحیم چقد خرابه 

اگ بگم میگن اوه ترخدا الکی خودتو درگیر احساسات منفی نکن 

بخصوص شوهرم ک اصلا نمیفهمه چقد داغونم 

آروم ک نشدم هر روز بچه هام ک میرن مدرسه تنها میشم عکس و فیلم و صداهای خواهرم میزارم و یه دل سیر گریه ...

من عکس و صدای پدرمو دارم 

نگاه میکنم فکر میکنم زندس امید خالی میره توی دلم وقتی برم خونه مادرم میبینم نیست بیشتر روحیم میریزه بهم