2777
2789
عنوان

کسی تو حاملگی شرایط روحی بدی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 27 پست
درک نمیکنم ک ی روزی می‌میریم  پدرم سالم بود نمیدونم چرا یدفه فوت کرد خیلیا روزانه فوت میکنن ول ...

اره مرگ عزیزان واقعا سخته من هم مادرم جلو چشمام از دست رفت خوب من خودمو بزنم گریه کنم آیا بر میگرده؟ آیا خدا چرخه مرگ زندگی منو خواهرمو داداشمو قطع میکنه نه بابا زندگی همینههههههه چه بخندی چه گریه کنی میگذره

هیچکس درکم نمیکنه میدونی چون همیشه میخندم همیشه سرحالم همه فکر میکنن من چقد توی دلم بی غصس  هم ...

مردا نمیفهمن واقعا. فکر میکنن همه چی گل و بلبله منم الان هزار تا غم تو دلمه ولی شوهرم نمیدونه فایده نداره بگم. ب کسی نمیگم.منم مامان ندارم .براهمین دردتو میفهمم گلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مرگ عزیزان واقعا سخته من هم مادرم جلو چشمام از دست رفت خوب من خودمو بزنم گریه کنم آیا بر میگرده؟ ...

یچیزی بگم ک بیشتر عذابم میده؟؟؟ 

زن داداشم وقتی اسم پدرم میاد میگه اشک نریزید وقتی خدا ببینه زیادی اشک می‌ریزی برای پدرت خدا یکی دیگه رو ازت میگیره اعصابم بیشتر میریزه بهم 

مردا نمیفهمن واقعا. فکر میکنن همه چی گل و بلبله منم الان هزار تا غم تو دلمه ولی شوهرم نمیدونه فایده ...

من بچه آخری خانوادم از همه بچه ترم 

ولی همیشه فکر میکنم من زودتر از همشون میمیرم ازبس غم تو دلمه 

همش میگم چرا قلب من از کار نمیوفته وقتی ایقد غم دارم 

پدرم چ غمی داشت ک قلبش صبح دیگه دووم نیورد 😔

یچیزی بگم ک بیشتر عذابم میده؟؟؟  زن داداشم وقتی اسم پدرم میاد میگه اشک نریزید وقتی خدا ببینه ز ...

نه این طبیعیه که آدمای نفهم درکت نمیکنند ولی الان تو واقعا تو شرایطی نیستی که بخوای غصه بخوری تو الان مادری مادر یعنی کوه قدرت مادر یعنی انقدررررررر سختی های بیشتری داری که باید قوی باشی چون یه مادر ستون خوانوادست

من بچه آخری خانوادم از همه بچه ترم  ولی همیشه فکر میکنم من زودتر از همشون میمیرم ازبس غم تو دل ...

عزیزم غصه نخور هر چند ک نمیشه ولی دنیا همینه یکی میره یکی میاد..الانم ی مادری باید احساس مسوولیت کنی در قبال بچت .یادت باشه سلامتیت خیلی براش مهمه اون فقط تورو داره تو دنیا

مردا نمیفهمن واقعا. فکر میکنن همه چی گل و بلبله منم الان هزار تا غم تو دلمه ولی شوهرم نمیدونه فایده ...

کاش شوهرم درک میکرد

من خانواده شوهرمم خوب نیستن 

پارسال ایقد مادرشوهرم پشت سرم با خواهرشوهرم حرف زدن ی حرفای خیلی زشتی 

غصه حرفای اونا 

خدا ازشون نگذره هنوزم نتونستم با حرفای ک پشت سرم زدن کنار بیام😔

هنوز ناراحتی اونا رو دلم بود ک فوت پدرم داغونم کرد، ی عقده ای رو دلم. مونده سنگینیش داره میکشتم

یچیزی بگم ک بیشتر عذابم میده؟؟؟  زن داداشم وقتی اسم پدرم میاد میگه اشک نریزید وقتی خدا ببینه ز ...

ببخشید بیخود میگه 😕

آدم داغدار باید گریه کنه که تخلیه بشه 

عروستون نه دلش نسوخته ، حوصله جو غم و ناراحتی هم‌نداره چون غمه خودش‌نیس 

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
ببخشید بیخود میگه 😕 آدم داغدار باید گریه کنه که تخلیه بشه  عروستون نه دلش نسوخته ، حوصله جو ...

پدر خودشم فوت کرده ولی بازم منو درک نمیکنه زن داداشم 

کاش شوهرم درک میکرد من خانواده شوهرمم خوب نیستن   پارسال ایقد مادرشوهرم پشت سرم با خواهر ...

حق داری ولی خانواده شوهر همینه انتظار خوبی نباید ازشون داشت بجاش سعی کن با خواهرا و مادرت بری بیای ک دلت باز شه فقط

پدر خودشم فوت کرده ولی بازم منو درک نمیکنه زن داداشم 

چنین مواقعی فقط بستگان درجه یک‌می تونن درک کنن و همدردی کنن ، زنداداشا و دامادا و نوه‌ ها اصلا

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
چنین مواقعی فقط بستگان درجه یک‌می تونن درک کنن و همدردی کنن ، زنداداشا و دامادا و نوه‌ ها اصلا

آره واقعا همینجوره 😔

دنیا واقعا ارزش نداره 

اینکه آدم ی عمر زحمت بکشه ثروت جمع کنه برای عروس داماد ها اشتباهه اینو وقتی پدرم فوت کرد فهمیدم 

آره واقعا همینجوره 😔 دنیا واقعا ارزش نداره  اینکه آدم ی عمر زحمت بکشه ثروت جمع کنه برای عروس ...

اره بخدا