2777
2789
عنوان

سوال

16 بازدید | 13 پست

سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. ناراحتم افسردگی گرفتم. البته ما با هم قرار ازدواج نداشتی. دو هفته ازش خبری نبود. و گوشیش خاموش بود. یه دفعه یعد دو هفته زنگ زد و گفت ازدواج کرده. دنیا رو سرم خراب شد. چی کار کنم. شماره شو گیر آوردم دیروز با یک شماره ناشناس تک زنگ زدم و پیام دادم بهش. نمی دونم فهمیده منم یا نه. فکر می کنم برم دم خونش منتظر شم بیاد بیرون. نمیشه همینجوری بدون جنجال برم. و دور شم. شما بودین چی کار می کردین

لطفا زندگی بقیه رو خراب نکن بعدش پشیمون میشی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

وا ازدواج کرده اینکارا چیه 

سلیطه بازی در نیار

اسمتم خراب نکن

میدونی اگه شکایت کنن چی میشه

بهت قول و قراری نداده بوده تعهدم بهت نداشته 

چی میخوای ازش

بزار زندگیشو کنه اه

سیریش نباشیم تمام

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیخیالش شو

دقیقا همون کاری رو کن که اگه جای زنش بودی دوس داشتی طرف مقابل انجام بده

عاشق کتاب و فیلم و سفر و طبیعت🌱☔️☁️🌧🍂🧡…اقدام کردیم که خونواده کوچیکمون رو سه نفره کنیم😶👶🏻
لطفا زندگی بقیه رو خراب نکن بعدش پشیمون میشی

من نخواستم خراب کنم. چطور اون با احساسم بازی کرد و این همه وقت زندگی منو فلج کرده که افسرده شدم چیزی نیست. 

من نخواستم خراب کنم. چطور اون با احساسم بازی کرد و این همه وقت زندگی منو فلج کرده که افسرده شدم چیزی ...

زمانی که بفهمی هیچ کس مسئول حال بدت نیست بزرگ شدی

تو خودت بهش اجازه دادی تا این حد بهت ضربه بزنه

برای همین الان نمیتونی زندگیش رو خراب کنی

عاشق کتاب و فیلم و سفر و طبیعت🌱☔️☁️🌧🍂🧡…اقدام کردیم که خونواده کوچیکمون رو سه نفره کنیم😶👶🏻
وا ازدواج کرده اینکارا چیه  سلیطه بازی در نیار اسمتم خراب نکن میدونی اگه شکایت کنن چی میشه ...

مگه تعهد فقط به ازدواجه. همین که کسی رو وابسته کنی یعنی تعهد. کسی هم نخواست سلیطه بازی دربیاره. اگه قرار یه سلیطه بازی بود خیلی راه‌ها هست که آدم می تونه وارد بشه. گه خورده منو وابسته کرد رفت با یکی دیگه سراغی هم دو ماهه ازم نگرفته. پنج ماهه ازدواج کرده. تا دو ماه بعد ازدواجش زنگم می زد. 

مگه تعهد فقط به ازدواجه. همین که کسی رو وابسته کنی یعنی تعهد. کسی هم نخواست سلیطه بازی دربیاره. اگه ...

زندگی مردمو خراب نکن خانم 

ب اون چ ک‌تو وابسته شدی 

میخواسی زرنگ‌باشی وابسته کنی اما وابستع نشی

اه

مردم مسول تو نبستن ک 

چن سالته

بچه ای؟

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
زمانی که بفهمی هیچ کس مسئول حال بدت نیست بزرگ شدی تو خودت بهش اجازه دادی تا این حد بهت ضربه بزنه ب ...

چهار ماهه زندگیم فلج شده. تا همین دو ماه پیش بهم زنگ می زد. در حالی که دو ماه بود ازدواج کرده بود. یه دفعه هیچ خبری نشد ازش. 

زنگهاشو قطع کرد. 

[QUOTE=259743675]زندگی مردمو خراب نکن خانم  ب اون چ ک‌تو وابسته شدی  میخواسی زرنگ‌باشی وابسته کنی اما واب ...[/QUOT

می گم تو تا حالا نشده وابسته کسی بشی؟ معلومه که دخترا  وابسته میشن. این آقا ده سال با من بود.  یعنی یک عمر. ولی یه دفعه برگشت گفت ازدواج کرده. 

[QUOTE=259743675]زندگی مردمو خراب نکن خانم  ب اون چ ک‌تو وابسته شدی  میخواسی زرنگ‌باشی واب ...

چرا نشده ۴ سال با یکی بودم الان ۹ سال ازون موصوع میگذره ازدواجم کرده 

گاها بهش فک میکنم 

اما بخودم اجازه نمیدم زندگیشونو خراب کنم

اشنا هم هست اتفاقا ب گوش زنشم خورده ک منو شوهرش ی زمانی میخواسته ادمای بیشعور بهش خبر رسوندن اومد ازم پرسید ک هنوزم دوسش داری ؟من حتی رابطمو باهاش انکار کردم و گفتم ن همچین چیزی نبوده اشتباه بهت رسوندن 

هیچوقت هیچوقت نمیزارم اون دختر حس بدی پیدا کنه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
چرا نشده ۴ سال با یکی بودم الان ۹ سال ازون موصوع میگذره ازدواجم کرده  گاها بهش فک میکنم  ...

من نمی خوام زندگیشو خراب کنم. فقط  دلم شکسته. اگه می خواستم خراب کنم راهای زیادی داشتم. من از اینکه فکر کنم پیش یگی دیگست ناراحت می شم. 

می خوام فقط بهش بگم از آدم‌های نامردی مثل اون که یه دفعه می رن متنفرم. 

من نمی خوام زندگیشو خراب کنم. فقط  دلم شکسته. اگه می خواستم خراب کنم راهای زیادی داشتم. من از ا ...

بهترین کار بی تفاوتی

و ازدواج با بهترین و بالاترین ادمه تا بسوزه والسلام

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
بهترین کار بی تفاوتی و ازدواج با بهترین و بالاترین ادمه تا بسوزه والسلام

ولی باید حرفمو بگم. نمی تونم بذارم همینجوری بره. انگار نه انگار چیزی شده. چند روز پیش زنگ زدم محل کارش نشد حرف بزنم باهاش.