2777
2789
عنوان

رژیم لاغری غلط

552 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من وزنم۹۱ کیلو بود تصمیم گرفتم رژیم بگیرم روزی ۷۰۰ تا۸۰۰ کالری مصرفکردم تو یه هفته ۲ کیلو و ۷۰۰ کم کردم ولی پریشب تولدم بود به جا شام کیک خوردم کلا کالری شد ۱۲۰۰ تو این دوروز نه‌تنها کم نکردم ۱۰۰ گرم هم اضافه کردم خیلی ناراحت شدم 

چکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عیبی نداره دوباره روال قبلتو ادامه بده

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
یعنی دوباره کاهش خواهم داشت میترسم هی بیشتر کنم 

اره حتما فقط تنها کاری که باید کنی حداقل دو هفته از ترازو دور بمونی مثل قبل رژیمتو بگیری

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
وقتی در شروع رژیم کالری رو زیر هزار یا هزار و پانصد میاری بدن حالت قحطی زده پیدا میکنه و کمتر انرژی ...

دقیقا

بعد یک ماه هم احتمالا افزایش وزن داری چون کالری کمی به بدنت میرسونی

پیشنهاد میکنم ویش دکتر تغذیه بری

اگر اصولی رژیم بگیری خیلی راحت کم میکنی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
یعنی با یه هفته بدن میره به قحطی

با یک هفته خیر

بعد از یک ماه حتما میره

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اره حتما فقط تنها کاری که باید کنی حداقل دو هفته از ترازو دور بمونی مثل قبل رژیمتو بگیری

میخوام کالری رو بکنم ۱۲۰۰ با این وجود باز کم میکنم مگه میشه با یه هفته رژیم بدن رو به قحطیبره