2777
2789
عنوان

برند سیمپل

20220 بازدید | 21 پست

من میخوام ابرسان بخرم همیشه نیتروژینا استفاده کردم یبار دکتر تونا فاراماسی استفاده کردم که اصلا راضی نبودم واسه همین دیگه همیشه از نیتروژینا خریدم. الان تعریف برند سیمپل رو خیلی شنیدم کسی تجربه ای داره از محصولاتش؟ مخصوصا مرطوب کننده و ابرسانش

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

من آبرسان سیمپل رو دارم حقیقتا همچین مالی نیست بیشتر مرطوب کننده اس تا آبرسان! آبرسانیش حتی برای پوست صاف و شفاف منِ ۱۸ ساله کمه بنظرم برای سن ۲۵-۳۰ سرم های آبرسان ک توش هیالورونیک داره بهتره🤌🏿🌱

من آبرسان سیمپل  رو دارم حقیقتا همچین مالی نیست بیشتر مرطوب کننده اس تا آبرسان! آبرسانیش حتی بر ...

عه دستت درد نکنه 🌹

منم هجده سالمه پوستم چرب و چیله از برند دیگه که زدم بیشتر چرب میکرد جز همین نیتروژینا

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه دستت درد نکنه 🌹 منم هجده سالمه پوستم چرب و چیله از برند دیگه که زدم بیشتر چرب میکرد جز همین نیت ...

منم همینطور پوستم مختلط تا چربه سری بعد می‌خوام سرم جدید نوتروژینا رو بگیرم 

باز میگم این مرطوب کننده اس تا آبرسان ، اگه مرطوب کننده میخوای و قبلش سرم آبرسان میزنی چیز خوبیه 

ویژگی مثبتش فقط حجمشه ک‌ ۳,۴ برابر آبرسان مرطوب کننده های دیگه اس

منم همینطور پوستم مختلط تا چربه  سری بعد می‌خوام سرم جدید نوتروژینا رو بگیرم  باز میگم ا ...

من سرمش رو گرفتم واقعا عالیه حیف که انلاین شاپ های مطمئنم تمومش کردن الانم چون لازممه ژل ابرسانش رو میگیرم که اینم خوبه کارم رو راه بندازه

من سرمش رو گرفتم واقعا عالیه حیف که انلاین شاپ های مطمئنم تمومش کردن الانم چون لازممه ژل ابرسانش رو ...

عزیزم استفاده کردی آبرسان سیمپل رو راضی بودی؟

میشه پیجی ک ازش خرید داشتی و معتبر هست رو بدی منم سفارش بدم

عزیزم استفاده کردی آبرسان سیمپل رو راضی بودی؟ میشه پیجی ک ازش خرید داشتی و معتبر هست رو بدی منم ...

ابرسان سیمپل گفتن خوب نیست نخریدم

اگه پوستت چربه سرم ابرسان نیتروژینا یا کرم ابرسان زرچوبه اش رو بگیر

من یکی دو هفته ای میشه از زرچوبه اش دارم استفاده میکنم خیلی خیلی راضیم

تو گوگل بزن زنونه برات سایتش رو میاره فروشگاه روژه هم خوبه 

من از زنونه، روژه، آتین استور فقط خرید میکنم

من عاشق ابرسان لایت سیمپلم البته پوستم هیچ مشکلی نداره فقط گاهی حس میکنم انگار کم آبه و این خیلی بهم میسازه قبلا اوریاژ میگرفتم ولی گیر نمیاد دیگه

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
ابرسان سیمپل گفتن خوب نیست نخریدم اگه پوستت چربه سرم ابرسان نیتروژینا یا کرم ابرسان زرچوبه اش رو بگ ...

سلام عزیزم خوبی وقتت بخیر

گلم‌من روتین پوستیم‌کامل تموم‌شده میخاستم ببینم شما روتینت کاملا نیتروژنا هست؟از میسلار و‌شوینده و‌همه چی؟؟ اصلا هزینش برام مهم‌نیس فقط میخام اصل باشن و‌از جای معتبر تهیه کنم شما راضی هستی از جایی ک خرید میکنی؟؟

میشه بگی چ‌برندی برای روتینم بگیرم البته پوستم هم‌یکم‌خشکه

البته هم‌خشک‌هم‌چرب ی وقتا

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
سلام عزیزم خوبی وقتت بخیر گلم‌من روتین پوستیم‌کامل تموم‌شده میخاستم ببینم شما روتینت کاملا نیتروژنا ...

سلام خانمی وقت شما هم بخیر

همه چیم که نه ولی روتین اصلیم اره نوتروژیناس و برند محبوبمه و خیلی ازش راضیم البته پوست من چربه

من از شوینده و تونر و ابرسان و مرطوب کنندش استفاده کردم و دو مدل اسکرایب هم ازش خریدم که زیاد دوسشون نداشتم ولی شوینده اینا رو واقعا راضی بودم

من از سایت زنونه همیشه خرید میکنم قیمتاشون واقعا مناسبه و از کیفیتش مطمئنم حتی اگه گرون تر از جاهای دیگه هم باشه بازم ترجیح من این سایته

سیمپل یه ژل میسلار داره که دو منظوره هست هم کار شوینده رو انجام میده هم کار میسلار، به خوبی آرایش رو پاک میکنه یه شوینده خیلی خوب هم هست. البته اگه ارایش خیلی غلیظی دارید یا ارایشتون ضد آب و با موندگاری بالاست باید میسلار با کیفیت استفاده کنید ولی برای آرایش روزمره و معمولی گزینه خیلی خوبیه چون هم از نظر قیمت به نفعه هم با کیفیته و برند انگلیسیه من از فروشگاه رنگدونه خریدم لینکش رو براتون میذارم اگه خاصین بهش سر بزنید

ژل میسلار سیمپل

سیمپل یه ژل میسلار داره که دو منظوره هست هم کار شوینده رو انجام میده هم کار میسلار، به خوبی آرایش رو ...

شما اطلاع دارید مرطوب کننده های سیمپل کلا پلمپ ندارند یا اونایی که پلمپ نیستند مشکل دارند؟خیلی ها گفتند خریدیم پلمپ نبوده و تاریخ هم روش نداره.

شما اطلاع دارید مرطوب کننده های سیمپل کلا پلمپ ندارند یا اونایی که پلمپ نیستند مشکل دارند؟خیلی ها گف ...

سلام آره اکثر محصولات اروپایی بدون پلمپ هستن مثل سیمپل، نوتروژینا، بالانس، اوردینری و... برای همین خیلی مهمه که از یه فروشگاه معتبر خرید کنید

من آبرسان سیمپل  رو دارم حقیقتا همچین مالی نیست بیشتر مرطوب کننده اس تا آبرسان! آبرسانیش حتی بر ...

از ژل شستشو رفرشینگ سیمپل استفاده کردی؟ چطوره؟ پوستم مختلط نسبتا چربه بدون لک و اینا

من پوستم مختلط رو ب چربه و بهم گفتن دهیدراتس

برای همین یکم جوشای ریز زیر پوستی روی پیشونیم دارم چون اون قسمتم چربه

فعلا روتین ندارم ولی اینارو سفارش دادم، واترژل نوتروژینا و مرطوب کننده ی مارک دیگه، میخوام شوینده رفرشینگ سیمپل بگیرم اوکیه؟ ژل میسلار سیمپل چی؟ اهل ارایش نیستم خیلی ولی همونم میخوام بگیرم

و اینکه ماسک اینا چی میزنین؟