2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژله ای بگیر که قیافه مبلت یادت نره من پارچه ای گرفتم از ژله ای بیشتر هزینه شد ولی برش داشتم 

منم میخام بگیرم آخه سه تاکوچولو دارم نمیدونم چه مدلی و اینا باشه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
نه به کاور مبل ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️ نه به روفرشی ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

پس اینطوری باید بگیم نه به هر روز کثیف کردن نه به ماهی یبار مبل شویی نه به چند ماه یبار قالیشویی 

البته خودمم ندارم 😅

اونایی بچه دارن و استفاده میکنن ناچارن

پس اینطوری باید بگیم نه به هر روز کثیف کردن نه به ماهی یبار مبل شویی نه به چند ماه یبار قالیشویی&nbs ...

چرا ؟ باید تمیز شه دیگه 

کثیف بمونه؟ 

من میگم زندگی رو جلد نکنیم ، یه بار زندگی می کنیم 

کاربر قدیمی سایت 🌹
خوب اگه بچه کوچیک داری که لازمه برات  من از کاور خیلی بدم میاد میگم مگه دو روز دنیا امانت نگه ...

منم متنفرم ولی ۵۰ میلیون پول مبل دادم دوباره به این زودی نمیتونم مبل عوض کنم ولی نمیدونم کدوم مدل و جنس بهتره