2777
2789
چرا ؟ باید تمیز شه دیگه  کثیف بمونه؟  من میگم زندگی رو جلد نکنیم ، یه بار زندگی می کنیم& ...

اینطوری که خود آدم از بین میره هر روز هر روز تمیز کاری کنی بمونه هم که دیگه بدتر لک میشه حداقل کاور باشه براحتی پاک میشه زندگی جلد نمیشه ولی خود آدم هم دست و پا و کمرش جلد شده نیست زندگی جلدی بهتر از زندگی فرسایشیه

کاور هر مدلش بدرد نمیخوره من خودم ژله ای دارم.. همش پاره شده حتی یکی دوتاشو دادم مجدد دوختن بازم پاره میشه... دلمو زده چیه مبلارو جلد میکنیم خودمون داریم پیر میشیم چین وچروک میفته بهمون وسیله رو لذتشو ببریم.. منکه دیگه برشون میدارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سال مبل خریدم چیزی روش نکشیدم بنظرم داره از ریخت میفته

من روفرشی با اصراررررر شدید مامانم انداختم 

یه مدت بود اعصابم نکشید جمع کردم 

میدم قالیشویی دیگه چاره ای نیست 

ولی کاور و اصلا نمیتونم تحمل کنم 

منم خدا آفریده 🤷🏻‍♀️😄

کاربر قدیمی سایت 🌹

خواهر شوهر من بچه کوچیکم نداره رو مبلاش همیشه کاور میکشه دو سه سال ی بارم عوض میکنه مبلاشو بهش میگم خوب نو مونده زیر کاور چرا ۶وض میکنی میگه دیگه دلمو زده بود اخه یکی نیس بگه تو اصلا پارچشو دیدی که دلتو بزنه خدا عقل بده واقعا

اینطوری که خود آدم از بین میره هر روز هر روز تمیز کاری کنی بمونه هم که دیگه بدتر لک میشه حداقل کاور ...

چرا هر روز تمیز کنی آخه ؟ 

یکم مدیریت میخاد 

من یه پسر فوق العاده شلوغ ۳ ساله دارم 

پذیرایی مبلام سفید نشیمن صورتی چرک ، فقط و فقط تو یه قسمت خاصی خوراکی و غذا میخوریم ، خودمم حواسم هست خوراکی بهش میدم زیرانداز ميندازم جمع می کنم ، سالی یه بار هم مثل بقیه مبل شویی و قالیشویی انجام میدم 

خونه م هم همیشه برق میزنه 

در ضمن آدما نگاهشون با هم فرق داره هرکس اونجور که دوست داره زندگی میکنه ، قرار نیست حتما هم دیگه رو قانع کنیم 

اون نه به روفرشی و رو مبلی هم که مشخص بود شوخیه دیگه  🫠

کاربر قدیمی سایت 🌹

من حتما روفرشی قبل وعده های غذایی میندازم زیر سفره... وحتی همیشه یک کوچیک پهنه مهبچم وخودم روش میشینیم چیزی میخوریم بعد جمع میکنم بیرون تکان میدم ومجدد پهن میکنم... سرشبم خونه رو جمع میکنم روفرشی هم جمع باز فردا صبح پهن