2777
2789
مدل مطلسه دیدم خوبه بنظرم قیمت کردم یه جا ۵ تومن

ندیدم ولی خیلی گرون اینجوری 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
چرا هر روز تمیز کنی آخه ؟  یکم مدیریت میخاد  من یه پسر فوق العاده شلوغ ۳ ساله دارم  ...

من نگفتم من تمیز میکنم یا کاور دارم یا نه 

خونه خودمم تمیزه فرش و مبلم روشن یدونه لک باشه پاک نمیکنم اونو میشورم تمام 

گفتم اونایی که نیازه باید بندازن با بچه چون بچه ی شلوغ دیدم به هیچ صراطی مستقیم نیست و مسلما کثیف کاری هم داره پس نباید گفت نه به کاور 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نگفتم من تمیز میکنم یا کاور دارم یا نه  خونه خودمم تمیزه فرش و مبلم روشن یدونه لک باشه پاک ...

بچه به شلوغی پسر من ندیدی مطمئنا 

ولی بازم هرگز حاضر نیستم کاور مبل استفاده کنم 

نهایت بعدها رنگ مبل و جوری انتخاب کنم که زود کثیف نشه 

به هر حال نظرات مختلفه دیگه

کاربر قدیمی سایت 🌹

سلام

آفرین به شما که پاکیزگی و مرتب بودن رو انتخاب کردید

بله قطعا با کاور مبل ها همیشه تمیز میمونه

نه برای مهمان بلکه برای آرامش خودمون

کار من دوخت کاور مبل است

خوشحال میشم ،کمکتون کنم!

09921034944

نه به کاور مبل ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️نه به روفرشی ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

چشم میزاریم فرش صد میلیونی و مبل دویست میلیونی به گند کشیده بشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔