2777
2789
عنوان

بچه ها این رفتار از حسادته 😑

144 بازدید | 10 پست

دختر داییم رو با مامانم و خواهرم و یکی از دوستای مشترکم دعوت کردم خونهام

دختر داییم از پنجشنبه میگفت من شنبه عصر میام مشهد و تا یکشنبه هستم شنبه میام خونهات و.. (شهرستان نزدیکن)

منم کلاً این مهمونی رو به خاطر اون گرفتم ، براش هدیه خریدم چون تازه عروسه :) از دیشب دارم تدارک میبینم دسر و شام و.. با وجود خستگی و امتحان امروزم ، الان چشمام میسوزه

واقعاً دوست داشتم باشه و کنارش بهم خیلییی خوش میگذره

دیشبم تاکید کرد حتماً میاد 🥹

حالا در حالیکه قرار بود با مامانم هماهنگ کنن با هم بیان ، به مامانم پیام داده گفته من دارم بر میگردم شهرستان و نمیام ، خدانگهدار :)) با اینکه مشهد بوده !

در اصل میخواستم اون باشه

واقعاً نمیفهمم چرا حتی یه پیام به من نداد ؟!

در حالیکه خودش از اول مشتاق بود همو ببینیم :) واقعا دلم گرفت و ازش رنجیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کارش بد بوده هیچ توجیهی نداره

به نظرم زنگ بزن بهش انگار خبر نداری

بپرس کی میای اگه گفت نمیام خیلیییییی سرد بگو اوکی باید اطلاع می دادی خدا نگهدار و گوشی رو قطع کن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

خب باهاش تماس بگیر و حتما گله کن.. بگو من این مهمانی رو بخاطر حضور تو دادم.. واقعاا انتظار نداشتم بعدش حتی اطلاع هم ندی... بهتر شناختی دیکه هم ارتباطتو سرد کن.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب باهاش تماس بگیر و حتما گله کن.. بگو من این مهمانی رو بخاطر حضور تو دادم.. واقعاا انتظار نداشتم بع ...

به نظر خودمم ، اونقدر از زن داییم حسادت دیدم و دختر داییم یه جاهایی بیخود بهم تیکه میانداخت که باید زودتر از اینا میفهمیدم

نمیدونم خودمو سبک میکنم اینطوری واقعاً یا جواب میده

خوب تو مثلا خبر نداری که بخوای سبک شی

بعدم اصلا اجازه توضیح نده خیلی سرد برخورد کن جون واقعا خیلییییی زشت بوده کارش

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

2790
2778
2791
2779
2792