بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله . اگ مشکلی نیست ممنون میشم توضیح بدین از چ طریق اقدام کردین،و اینکه چقد طول کشید مدرک زبانتون رو ...
من ویزام ورزشیه قرارداد و دعوت نامه رو فرستادن برام تازه دعوتنامه داشتم 1سالو خورده ای طول کشید کلا برای مهاجرت یک دعوتنامه ضروریه حالا میخاد دانشگاه باشه یا کاری باشه یا ورزشی وگرنه هزینه مهاجرت خیلی بالاس چون باید ویزا تفریحی سه ماه بگیرین و اونجا اگه شغلی پیدا کردین هر سه ماه یا شیش ماه از طریق همون کشور تمدید کنین و چون شما خانم هستین باید رضایت پدر برای خروج از کشور باشه در کل اینای که میبینی خیلی راحت از مهاجرت صحبت میکنن اینا همش حرفه و به اسم قشنگه که میگن کاندا کشور خوبیه برا مهاجرت یا بریم اسپانیا انگلیس حالا باز نظرتون عوض نشد بگین که بقیه توضیحاتم بدم
من ویزام ورزشیه قرارداد و دعوت نامه رو فرستادن برام تازه دعوتنامه داشتم 1سالو خورده ای طول کشید کلا ...
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید. انتخاب من تحصیلی بود چون خیلی از اطرافیانم از طریق تحصیل رفتن، میدونم پروسه طولانی هستش از هرکسی هم پرسیدم ک خودش درحال اقدامه میگ سخته ب این اسونی نیست اما خب درست حسابیم توضیح نمیدن متاسفانه.
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید. انتخاب من تحصیلی بود چون خیلی از اطرافیانم از طریق تحصیل رفتن، میدون ...
اونا چون چشم دیدن اینو ندارن ببینن کسی دیگه هم مهاجرت کنه....شما اولین کاری که باید بکنین اینه که یه معلم خصوصی برای خودتون بگیرین طی شیش ماه بتونین زبان تونو خوب کنین شایدم کمتر بعد مدرک زبان که گرفتین با مدارک دانشگاهی تحصیلی یک ایمیل بزنین به دانشگاه های کشورا دیگه براشون توضیح بدین شرایط تون اینجوریه و قصد ادامه تحصیل داخل اون کشورو دارین بعد بلاخره یه دانشگاه شرایط تونو قبول میکنه براتون دعوتنامه میفرسته دیگه اونجا شما باید هزینه بررسی مدارک و ثبت پرونده تونو پرداخت کنین همه مدارک میبیرین سفارت همون کشور داخل تهران اوناهم از قبل ویزاتونو فکس کردن اونجا پروندتونو ثبت میکنین منتظر میشین تا زنگ بزنن دوتا خونه سندش باید وثیقه بشه که اگه خدای نکرده خلافی چیزی انجام دادین یا به مشکل مالی بر خوردین اونا جواب گو باشن بعد یه گردش مالی بالای 20میلیون در ماه هم میخاد اینا ک اوکی شد بهتون از سفارت زنگ زدن شما باید بلیط تهیه کنید بعدم تموم