2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی برو که شرایط اقتصادی و کار و این چیزاش خوب باشه ، مبادا بیفتی تو مشکل بزرگتر

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
کانادا عشقشو میخواد،هرکس نمیتونه آب و هوای اونجارو تحمل کنه

عشقش حالا به کنار😂

مثلا من از هوای سرد بدم میادیکی عاشق سرماس

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
بستگی داره چه مقطعی بخوای بری دانشگاه چقدر بورسیه‌ت کنه من واسه کارشناسی میخواستم برم آلمان ۱۰۰۰۰ ی ...

برای بورسیه چجوری اقدام کرد دوستت؟

چ شانسی داشت اون:)

سطح زبان انگلیسی باید بالا باشه 3500یورو هزینه ثبت مدارک و بررسی مدارکته گردش حساب خوبی باید خونوادت داشته باشن دوتا سند هم باید وثیقه باشه چیزی حدود 500میلیون 30تا50میلیونم هزینه بلیط هوایی هزینه دارالترجمه هست من الان پرونده دارم تو سفارت اسپانیا ویزامم اومده ولی هنوز ثبتش نکردن و بخاطر قطع بودن اینترنت سفارت تعطیله خیلی دنگ فنگ داره