2777
2789

ما دوساله خونه بین وارث پدرم زندگی میکنیم و البته اجارشو میدیم 

و خ‌وشحال بودم ازینکه صاحب خونم و دوسش دارم

پارکینگ و حیاط پردرخت داریم 

ولی الانم داداشم و مامانم محبورمون کردن تخلیه کنیم و تودیوار دنبال خونه هستیم 

وحشت کزدم

مسکن مهر قیمت فروش زده توشهر ما ۷۰۰_۹۰۰ میلیون!!!

اجارشم بالاااا

چجوری خونه پیداکنم خداااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه های درپیت رو یه قیمتایی زده ک نگوووو. میخان خونه رو به غریبه اجاره بدن یا بفروشن ماهم اواره ش ...

وا خب به شما اجاره بدن شاید اجاره رو مرتب و سروقت ندادین لج کردن ، بعدم مگه شما هم اونجا سهم ندارین بفروشن سهم شمارم بدن

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وا خب به شما اجاره بدن شاید اجاره رو مرتب و سروقت ندادین لج کردن ، بعدم مگه شما هم اونجا سهم ندارین ...

اجاره رو شوهرم هرچندماه. یکبار میده ولی کامل میده

داذاشم با شوهرم لجه و حشودی میکنه

میخاد خونه رو بفروشه و هیچیم دست منو نمیگیره غیر دویست میلیون

میخان بفروشن اتفاقا من مخالفم  چون هیچی دستمو نمیگیره نهایتا دویست میلیون برسه چون یجوری می ...

چموری میخوان تقسیم کنن ‌‌؟  اگ قراره حقت ناحق شه با کمال احترام قضیه رو دادگاهی کن اونا تصمیم میگیرن 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

چموری میخوان تقسیم کنن ‌‌؟  اگ قراره حقت ناحق شه با کمال احترام قضیه رو دادگاهی کن اونا تص ...

مامانم طرف داداشمه و مدام منو متهم میکنه که تو حسودی میکنی به داداشت!!!

داداشم اومد چندسال قبل روی خونه ما یک طبقه ساخت الانم ادعا میکنه طبقه بالا کامل ازمنه،ظبقه پایینم بیشترش طبق سهم الارث پسر مال منه

کلا مهریه و سهم مامانمم کم شه 

چیزی برام نمیمونه ،نهایت ۲۰۰ میلیون

مامانم طرف داداشمه و مدام منو متهم میکنه که تو حسودی میکنی به داداشت!!! داداشم اومد چندسال قبل روی ...

به قانون واگذار کن تصمیم گیری رو و هیچ حرفی دیگ بهشون نزن ب هر حال یه روزی باید این اتفاق بیوفته پس تلاشتو بکن سرت کلاه نره

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

مامانم طرف داداشمه و مدام منو متهم میکنه که تو حسودی میکنی به داداشت!!! داداشم اومد چندسال قبل روی ...

اونا رو رها کن 

دادگاه اینجوری تصمیم نمیگیره

نهایت برادرت مبلغ ساخت رو میتونه برداره 

و از سهم الارث کم میشه 

کوتاه نیا ، برو از وکیل مشورت بگیر لازم شد شکایت کن

با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم🌹
اونا رو رها کن  دادگاه اینجوری تصمیم نمیگیره نهایت برادرت مبلغ ساخت رو میتونه برداره  و ...

من ادم اینجور کارا نیستم

همیشه کوتا میام و بخدا واکذار میکنم چون نمیخام دعوایی پیش بیاد

بستگی به محله داره ولی دور بر خودم گرون☹️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡