2777
2789
عنوان

بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 117 پست
ببین آخه خیلی چرت رفت اگر مریص بود تصادف کرده بود شاید بهتر قبول میکردم من مدتها هنگ بودن داشت پیام ...

قبول دارم حرفتو منم به این چیزش فکر میکنم ولی روحش در عذابه که اینجوری میکنی با خودت صدمه نزن به خودت حداقل ،خدا برات جبران میکنه صبر کن

کاری رو بکن که اگه الان بود میگف انجام بدی

برای عروسی حتی بم گفته بود فلان مدل لباس بپوش مدل لباسش هنوز توی فلش هست 

می‌خندید میگفت زیادم نرقص آخه یبار عربی می‌رقصیدم سه سال پیش عمه‌اش خاله‌اش تموم عروس عمه خاله دایی عمو همه بودن بعد مامانش صداش کرد گفت بیا سوگلو ببین عقد اجیش بود بعد وقتی خواست برسونه منو  زانوم در اومد از جا خودش باز برگشت جاش پام دوماه توی گچ بود مامانش میگفت چشمش کردن نامزدم می‌ترسید میگفت نرقص 

دلم خون ن میتونم برم از طرفیم عروس قسم میده توروخدا بیا حالا که من بخاطر تو چند ماه عروسیم انداختم عقب که بیایی نیایی خیلی بی معرفتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای عروسی حتی بم گفته بود فلان مدل لباس بپوش مدل لباسش هنوز توی فلش هست  می‌خندید میگفت زیادم ...

واقعا چشمتون کردن خیلی از رفتن ها از چشم زخم شک نکن از بس عاشقت بوده،کی تو خانوادش با ازدواجتون مخالف بود فامیل هستین؟

واقعا چشمتون کردن خیلی از رفتن ها از چشم زخم شک نکن از بس عاشقت بوده،کی تو خانوادش با ازدواجتون مخال ...

از خانواده اونا هیییشکی 

فقط همش یوقتایی میگفت خاک برسر پسرام با رن گرفتن شون رفتن دختر روستایی زشت گرفتن بعد این از بچکی عقلش بیشتر کار می‌کرد چه دختری تور کرده ذو می‌خندید یه حسادتی نسبت به ما داشت همیشه ولی مخالف هیچی 

همیشه من پروفایلم خدا بود بش میگفتم کم پروفایل و وصعیت عاشقونه بزار 

ولی خب ما 13 سال باهم بودیم اگر قرار بر چشم زدن رود اوایل می دن بعد 13 سال یکم عادی تر شده بودیم

بهتری عزیزم؟چه خبر؟ببخش منم  سرماخوردم از صبح حالم خوب نیست وگرنه خیلی به یادتم

برام دوباره درخواست دوستی بده من درخواست دادم نوشته این کاربر قبلا در خواست دوستی داده ولی توی اعلان ها نیست 

خدا بد نده بهتری