2777
2789
عنوان

ریزش مو

124 بازدید | 11 پست

سلام

خانما من ریزش مو دارم و تقریبا خیلیه ، موهام بلنده تقریبا تا پایین کمرمه.

جایی نوشته بود ترکیب مقداری نمک ، یک قاشق سرکه سیب و آب لیمو ترش تازه به شامپو باعث میشه دیگه ریزش نداشته باشیم

کسی از این روش استفاده کرده؟

تا حالا سرکه زدیم ببینین ریزش کم میشه یا نه؟

اگه بله میشه راهنمایی کنید چقدر و چه جوری و اینکه قبل حموم یا بعد حموم باید بزنیم و به کف سر باید بزنیم یا به ساقه مو و........

میشه راهنمایی کنید✨🙏🏻

ن بابا این چرت و پرتا وقت تلف کردنه تاثیری ام نداره برو دکتر ی ازمایش بنویسه دارو بت بده

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نحوه استفاده رو میگین عزیزم

اره گلم تخم شنبلیله رو عطاری ها دارم بخر یه کم یه قاشق بزارت و اب جوش تا صبح لعاب میده همونو با لعابش و تخمش بمال به سرت ۲ ساعت قبل حمام بعدش بشورش هر روز بزن نیاز نیست هر روز شامپو بزنی ابکشیشم کنی کافیع

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

ببین من مشششت مشت مو میریخت ازم درحدی ک خونه و سرکار تماما موهای من بود الان سه هفتس ترکیب رزماری ۶قاشق و یه قاشق میخکمیجوشونم ۲۵دقه بعد دوساعت قبل حمام اسپری میکنم قط نشده ولی واااقعا کم شده ریزشم

خداهست 

اره گلم تخم شنبلیله رو عطاری ها دارم بخر یه کم یه قاشق بزارت و اب جوش تا صبح لعاب میده همونو با لعاب ...

ممنونم جانم،بعد چند وقت استفاده نتیجشو میبینم؟متاسفانه عجولم یه مدت بگذره نتیجه نده زود ناامید میشم ول میکنم🫠🤦🏼♀️

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

ممنونم جانم،بعد چند وقت استفاده نتیجشو میبینم؟متاسفانه عجولم یه مدت بگذره نتیجه نده زود ناامید میشم ...

با یکی دوبار استفاده اصلا خودت میبنی خیلی عالیه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو