2777
2789

الان میان جواب میدن به نظرت؟؟؟؟😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

مگه همه زنا مثل همن 

ك مردا همشون مثل هم باشن!!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون هرزع هستن 

هم زن متاهلی ک دنبال بقیه مرداس هم مردای متاهل ک دنبال زنای دیگن 

کثیف ترین ادم هان کسی ک متاهله و اینکارو میکنه ولی همه یگی نیستن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یه ابرو شیطونی لایکم کنه بیام بخونم

برای سلامتی همه مردم دعا کنیم🌹🌹🕊🌹🌈🌹🕊❤️❤️🕊❤️❤️ اون که تا حالا مثلا نفهمیده به نفعشه نفهمه. بعد نیکا دیگه نمیشه عارف گوش داد💔💔خانم های عزیز آقایون محترم لطفا درخواست دوستی نفرستید تا شرمندتون نشم. ممنونم 💚

چرا عاشقم‌میشه متاسفانه

۴ ساله ی مرد متاهل عاشقمه ولی من ازش متنفرم حتی از زنش جدا شده خانوادشم با زن سابقشم‌میدونن ک منو میخواد

ولی من ب هیچ‌جام حسابش نمیکنم

چندشمم میشه ازش 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤