2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂

داداش کنکور رو چیکار کردی؟؟😁

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
من متاهل نیستم ولی فکر کنم علتش تکراری شدن زن بعد از ازدواجه

خب پس به نظرم زناهم اینکارو بکنن چون دیگ واقعا مرداهم رومخن همم تکراری😏

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ذات کثیف. زن و مرد هم نداره ها ولی چون قبحش برای خانمها خیلی ریخته نشده مراعات میکنن.

واقعا یک زن چه طور میتونه بدن کسی جز شوهرش رو لمس کنه 

حالا قضیه دوست پسر فرق داره به هر حال ادم متعهد نیست ولی شوهر یکیه دیگه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
پس چرا همه زندگیش ترکوند 😂😂😂

بهم تو اینستا دیدم یبار پیام داده ک من زنمم حتی بخاطر تو طلاق دادم حتی خانومشم ب خواهرم گفته بود شوهرم عاشق خواهرت شده

خواهرمم گفته بود والا بهت برنخوره ولی خواهر من ب هیجاش حسابشم نمیکنه شوهرتو

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

جدی یعنی اگر آماری از خیانت افراد متاهل وحود داشت چ درصدی رو نشون میداد   

برای سلامتی همه مردم دعا کنیم🌹🌹🕊🌹🌈🌹🕊❤️❤️🕊❤️❤️ اون که تا حالا مثلا نفهمیده به نفعشه نفهمه. بعد نیکا دیگه نمیشه عارف گوش داد💔💔خانم های عزیز آقایون محترم لطفا درخواست دوستی نفرستید تا شرمندتون نشم. ممنونم 💚
چه عجیبه 

والا برا مام عجیب بود تازه همسایه بغل ب بغلمونم هست

به پدرمم نمیتونم بگم میترسم دعوا بشه

میدونی من چقد شماره عوض کردم بخاطرش همه فامیلا بهم میگن وای چقد تو شماره عوض میکنی 

دیگه خبر ندارن از خبر

گیر افتادم هستم

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
عجب گرفتاری شدی تنها راهش اینه شوهر کنی 

واقعا دلم میخواد شوهرم کنم ازین خونه برم ازش دور شم هزاران بار به بابام گفتم بریم ازینحا بریم اونیکی خونمون خبر نداره از قضیه میگه نه اینجا حیاط داره اونجا حیاط نداره دلم میگیره

حتی حیاطم نمیتونم برم از رو ایوونشون منو میبینه 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤