2777
2789
عنوان

سوال

7 بازدید | 15 پست

سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. حالم خوب نیست افسردگی گرفتم. البته ما با هم قرار ازدواج نداشتیم. ولی از اینکه اینقد بی رحمانه رفتار کرد شاکی ام ازش. دو هفته ازش خبری نبود. و گوشیش خاموش بود. یه دفعه یعد دو هفته زنگ زد و گفت ازدواج کرده. دنیا رو سرم خراب شد. چی کار کنم. دیروز زنگ زدم محل کارش نتونستم حرف بزنم باهاش. فکر می کنم برم دم خونش منتظر شم بیاد بیرون. نمیشه همینجوری بدون جنجال برم. و دور شم. شما بودین چی کار می کردین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم من حتی نمیتونم جای شما باشم که قضاوت کنم ولی بزار اون دختر به زندگیش وانتخابش  شک نکنه❤️‍🩹

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣
هیچی منم به راحتی ولش میکردم وقتی انقدر عوضیه که شمارو به راحتی مادیده گرفت حتی یه توضیحم نداده پس ل ...

البته توضیح داد. گفت از زندگی تنهایی خسته شده بودم و..... ولی حتی یه خبری از من نگرفته چند وقته. منی که این همه سال باهاش  بودم. منیه این همه احساسمو خرجش کردم 

نمیدونم من حتی نمیتونم جای شما باشم که قضاوت کنم ولی بزار اون دختر به زندگیش وانتخابش  شک نکنه❤ ...

عه. به همین راحتی. نمی شه راحت باشه با اون و خوش خوشانش باشه. منم اینجا عذاب بکشم

البته توضیح داد. گفت از زندگی تنهایی خسته شده بودم و..... ولی حتی یه خبری از من نگرفته چند وقته. منی ...

پس اگه بهت توضیح داده یعنی شما انتخابش نبودی پس ولش کن خودتم اذیت نکن انشاالله بختت بلند باشه کنار کسیکه واقعا دوستت داشته باشه

پس اگه بهت توضیح داده یعنی شما انتخابش نبودی پس ولش کن خودتم اذیت نکن انشاالله بختت بلند باشه کنار ک ...

من شمارشو گیر آوردم. یا زنگ می زنم یا می رم دم خونش. نمی ذارم با اون زنش خوش خوشانش بشه 

من شمارشو گیر آوردم. یا زنگ می زنم یا می رم دم خونش. نمی ذارم با اون زنش خوش خوشانش بشه 

عزیز دلم نمیخوام خدای نکرده ناراحت بشی یا با حرفم اذیتت کنم ولی خودتو سبک نکن ولش کن کسیکه لیاقتتو نداشته چرا هی پیگیرش میشی تو ارزشت کم نیست که خودتو مسخره ی اینجور ادم بکنی بگیر به یورت تازه اگه یه روز اومد سراغت باید بگی خوب شد که رفتی بودنت تو زندگیم عین سم بود 

عزیز دلم نمیخوام خدای نکرده ناراحت بشی یا با حرفم اذیتت کنم ولی خودتو سبک نکن ولش کن کسیکه لیاقتتو ن ...

بیاد سراغم؟ غلط کرد. چرا باید بیاد اصلا. دو ماهه رفته. تنها نیست دیگه

عزیز دلم نمیخوام خدای نکرده ناراحت بشی یا با حرفم اذیتت کنم ولی خودتو سبک نکن ولش کن کسیکه لیاقتتو ن ...

چهار ماهه ازدواج کرده. تا دو ماهه پیش زنگم می زد. وقتی زنگ می زد آروم می شدم. بعد یهو زنگ زدن‌هاش قطع شد. افسردگی گرفتم از وقتی ازدواج کرده. 

چهار ماهه ازدواج کرده. تا دو ماهه پیش زنگم می زد. وقتی زنگ می زد آروم می شدم. بعد یهو زنگ زدن‌هاش قط ...

ولش کن سر خودتو گرم کن منم این حالو تجربه کردم که کسی رو دوست داشتم و مجبوری ازش جدا شدم ولی باور کن صلاحت تو چیز دیگه اییه.رهاش کن وقتتو پر کن با کارای دیگه با دوستات با کتاب با هر تفریحی که آروم میشی بهت حق میدم یه مدت غصه میخوری زاری میکنی ولی وقتی آروم بشی خودت میبینی که بهتر که رفته دوری سخته ولی قبول کن که ادم بی لیاقت ارزش پیگیری و وقتتو نداره

متاسفانه تا آخر عمر این حسو داری مثل من که ۶ ساله این حسو دارم و هیچ جا دلم خوش نیست بعد از اون...

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم