2777
2789

پدرش که بیماره و اصلا حس و حال خودشم نداره ، اصلا کل روز یک کلمه با بچه حرف نمیزنه ، چه برسه به اینکه بخواد تولد دخترشو گرم و شاد برگزار کنه ( برای کسایی که نمیدونن بیماریه شوهرم نوعی بیماریه شدید روانیه) 

با خانواده ی خودم ارتباطمو قطع کردم، که ذاتا ارتباط داشته باشم هم هیچکدوم نمیان ! 

با خانواده ی شوهرم هم ارتباطی ندارم ، پارسال هم دعوتشون کردم هیچکدوم نیومدن

دوست زیادی هم ندارم

هرسال نزدیک تولد دخترم که میشه غصه کل وجودمو میگیره 

نمیدونم چیکار کنم براش 

امسال هشت سال تموم میشه بمیرم براش😔😔

همکلاسی هاش

دوست های همسنش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش شهر بازی یا جایی که دوست داره براش هدیه بخر جشن کوچولو سه نفره بگیرید یا دوستاشو بگو یا تو مدرسه ش جشن بگیر   

واسه بچه ها مهمه بهشون خوش بگذره حالا خاله و عمه هم‌نباشندمهم نیست 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

ببرش خانه ی بازی ،سینما ، دو نفری برید بیرون کلی خوش بگذرونید اخرشم ی کادو بده ک خوشحالیش تکمیل بشه

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

میتونی یه کیک براش بگیری و ببری مدرسه تو کلاسش تولدشو جشن بگیری البته با هماهنگی معلمش. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

یکی دوتا از هم کلاسی هاشو با ماماناشون اوکی شو دعوت شون کن برین باهم شهربازی خیلی کیف میده گلم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببرش خانه ی بازی ،سینما ، دو نفری برید بیرون کلی خوش بگذرونید اخرشم ی کادو بده ک خوشحالیش تکمیل بشه

اینکارارو هر هفته براش انجام میدم ، بخاطر تنهاییش و شرایط پدرش ، تازگی نداره براش عزیزم