😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکی میبینی یهو مشروب میخوره ،مواد میزنه یا سیگار میکشه یعنی حال روح و روانش خیلی بده. میخواد از تو ...
حالا جیکار کنم 🤦♀️
اینجوری نیستااا خیلی مرد با شخصیته امروز با دوستش نشسته خورده 🤦♀️
ن اهل سیگار اینا نیست خداروشکر
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
حال دلش خوب نیست فکر کنم طبیعیه ولی خداروشکر دائم الخمر نیست دیگه . کاری بهش نداشته با ...
حالم بده
فردا سالگرد دوستیمونه اصلا حرفی نزده منو نبرده بیرون گرفته خوابیده دلم میخواد برم بزنمش چارتا حرف بگمش🤦♀️