2777
2789

🥺🌱 با امیر ازدواج میکنم ؟کی؟

💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜

منم بگه چراشوهرم تازگیا مشروب میخوره🤦‍♀️🤦‍♀️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بگه چراشوهرم تازگیا مشروب میخوره🤦‍♀️🤦‍♀️

هرکی میبینی یهو مشروب میخوره ،مواد میزنه یا سیگار میکشه یعنی حال روح و روانش خیلی بده. میخواد از تو فاز بد در بیاد . این بخصوص مشروب خوردن 

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏
هرکی میبینی یهو مشروب میخوره ،مواد میزنه یا سیگار میکشه یعنی حال روح و روانش خیلی بده. میخواد از تو ...

حالا جیکار کنم 🤦‍♀️

اینجوری نیستااا خیلی مرد با شخصیته امروز با دوستش نشسته خورده 🤦‍♀️

ن اهل سیگار اینا نیست خداروشکر

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حالا جیکار کنم 🤦‍♀️ اینجوری نیستااا خیلی مرد با شخصیته امروز با دوستش نشسته خورده 🤦‍♀️ ن اهل سیگ ...

حال دلش خوب نیست فکر کنم طبیعیه 

ولی خداروشکر دائم الخمر نیست دیگه . 

کاری بهش نداشته باش 

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏
هرکی میبینی یهو مشروب میخوره ،مواد میزنه یا سیگار میکشه یعنی حال روح و روانش خیلی بده. میخواد از تو ...

ما هم حالمون بده میایم تاپیک حس ششم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
حال دلش خوب نیست فکر کنم طبیعیه  ولی خداروشکر دائم الخمر نیست دیگه .  کاری بهش نداشته با ...

حالم بده

فردا سالگرد دوستیمونه اصلا حرفی نزده منو نبرده بیرون گرفته خوابیده دلم میخواد برم بزنمش چارتا حرف بگمش🤦‍♀️

کاربری قبلیم پر بود از حس ششم .تقریبا همه رو میشناسم 

منم سوال کنم جواب میده ؟اینجا بنویسم؟