2777
2789

هر تاپیکی سرچ کردم نی نی سایتا 95درصد میگن اصلن گوشت گاو و گوساله نمیخوریم 

و همینطور روغن فقط کنجد و روغنهای سالم میخوریم 

پس اینهمه گاو و کوساله تو قصابیا اونهمه روغن تو فروشگاهها همشو من میخرم فقط؟؟؟؟

خب نی نی سایت یک  نمونه از جماعه هست دیگه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

امضامو بخون 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گوشت گوساله رو با گوشت گوسفند قاطی میکنم و چرخ میکنم ولی برای خورشت و اینا فقط گوسفند روغنمم فقط مایع برنجم من ایرانی دوست شوهرم و دخترم بخاطر قد کشیدنش و اینا هندی دوست دارن منم قاطی میکنم میپزم مثلا دو پیمانه هندی دوپیمانه ایرانی 

تو اگه دغدغه ات مردم شام و یمن است ❤️دل من پیش غریبس که نامش وطن است ❤️✨️

ما گاو و گوساله نمی خوریم ولی روغن کارخونه ای چرا

وسعمون به اونا نمیرسه😁

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

نی نی سایت کجاش یه نمونه از جماعته فک کنم فقط 5 درصدش بالای چهل سال باشه اینا همشون بچه مدرسه ای چه میدونن گردوندن یه خونه چه مسئولیتی داره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

ما که گوشت میخوریم .عموی همسرم بعد ۵ سال گیاه خواری برگشت به گوشت خواری اخه مگه کار هرکسیه که گوشت نخوره .مخصوصا بچه های کوچیک .ما اصلا گوشت گاو نمیخوریم فقط گوسفند طفلک

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

من هم روغن خیلی خیلی کم مصرف دارم و روغن حیوانی مصرف میکنیم . گوشت هم از قصابی می‌خریم دیگه. وجترین نیستم . مگه با کاهو گوجه خیار شکم سیر میشه ؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃