2777
2789

با هزار بدبختی و ای یو ای باردار شدم. ۵روز قبل موعدم بتام ۹۸بود سه روز بعدش شد۶۳۰ افرایش بتام آیا نرماله؟؟ اما دو روزه سمت راست زیر شکمم درد میکنه میترسم خارج رحمی باشه. میگن فعلا با سونو تشخیص نمیدن

نیازمند یه صلوات برای آرامش زندگیم. برا ازدواج برادرم هم یه صلوات میخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بتا تا ماه شيشم هر ٤٨ ساعت زياد ميشه اگه بتا كم بشه خطرناكه افزايشش خطري نداره نرماله

خب این درد پس چیه

خب این درد پس چیه

بعضي وقتا اوايل بارداري اين طوريه بعد خارج رحمي علائم ديگه هم داره بالاخره لانه گزيني اتفاق افتاده و يك سلول به ديواره رحمت چسبيده هومون هات بالا پايين شدن بدن تغيير كرده صرفا هر دردي خارج رحمي نيست اصلا ناراحت نباش قشنگم

بعضي وقتا اوايل بارداري اين طوريه بعد خارج رحمي علائم ديگه هم داره بالاخره لانه گزيني اتفاق افتاده و ...

مممون عزیرم. ان شالله

سلام عزیزم مبارکت باشه  گلم بعد آی یو آیت استراحت مطلق بودی؟بجز تزریق خودتونم اقدام داشتین؟ م ...

سلام اره گلم استراحت مطلقم. فقط واسه توالت رفتن اونم توالت فرنگی گرفتم