2777
2789
عنوان

عاشق شدم

13155 بازدید | 43 پست

سلام من متاهلم ولی ی مدته عاشق ی نفر شدم دست خودم نیست بخدا حالم خیلی بده حتی با قرص هم خوابم نمیبره نه غذا میخورم نه میخوابم همینطور پیش بره دیوونه میشم چکارکنم😭😭

خجالت

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم عاشق کی شدی؟ چرا؟ 

شوهرتو دوست نداری؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
 لطفا به شوهرت خیانت نکن یا صادقانه پای زندگیت بمون یا طلاق بگیر ختی اگه به عشقت نرسی

هیچ کی از زندگی کسی خبر نداره بخدا زیر دستاش اینقدر کنک خوردم که دیگه نفهمیدم چجوری به یکی دیگه دل بستم خیلی سختی هارو تحمل کردم ولی بخدا خودمم نفهمیدم اصلا چی شد که به اینجا رسید من حتی مجردی هم خطا نرفتم الانم فقط گفتم عاشق شدم نگفتم رفتم باهاش رابطه داشتم

چرا مگه دست خودمه بخدا منم خیلی از این بابت ناراحتم ولی عشق دست آدم نیست کاش یکم بیشتر همدیگه رو درک ...

تقصیرخودته وقتی شوهرداری چراچشمت هنوزدنبال عشق.چرابه زندگی خودت نمیرسی. چه درکی؟ انتظارداری بگیم برودنبال عشقت

این عشق نیست .کمبود محبته تو رو به این راه کشونده همراه شهوت  بهش فکر نکن از شوهرت بخواه بی ...

شوهرم خودش مقصره الان اومده به خودش که دیگه دیره تو دلم جایی براش نیست بخدا