2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13162 بازدید | 43 پست
تقصیرخودته وقتی شوهرداری چراچشمت هنوزدنبال عشق.چرابه زندگی خودت نمیرسی. چه درکی؟ انتظارداری بگیم برو ...

تو میدونی شوهرم چه بلاهایی سرم آورده همیشه وقتی مردا میرن دنبال یکی دیگه میگن زنش کم گذاشته ولی زن که میره باید سنگسار شه چرا نمیفهمن زن چقدر بدبخته مگه من دوست دارم این حالم رو

پسر عموی شوهرم  دوسش داشتم ولی خودش با کاراش و کتک زدناش تموم عشق وعلاقه ام رو نابود کرد

چرا جدا نمیشی؟ 

البته این حسی که الان داری عشق نیست، ناشی از کمبود محبته و حس بدی که نسبت به همسرت داری

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم خودش مقصره الان اومده به خودش که دیگه دیره تو دلم جایی براش نیست بخدا

یه استغفار کن توبه کن ...عشق از سرت بره....این کار گناه هستش دختر هم داری ...همیشه تو کتک خوردنا فقط یه نفر مقصر نیس دو طرف مقصرن ....تو زندگی همینه 

تو میدونی شوهرم چه بلاهایی سرم آورده همیشه وقتی مردا میرن دنبال یکی دیگه میگن زنش کم گذاشته ولی زن ک ...

به نظرم طلاق بگیر‌...ولی در اخر به پسر عمو هم نمیرسی چون قوم شوهرته....زندگی اون بنده خدا خراب نکن

چرا جدا نمیشی؟  البته این حسی که الان داری عشق نیست، ناشی از کمبود محبته و حس بدی که نسبت به ه ...

بهش میگم میگه بدون تو نمیتونم یجورایی هم میگه دوسم داره هم با کتک زدناش میفهمم اصلا دوسم نداره فقط وابسته است

یه استغفار کن توبه کن ...عشق از سرت بره....این کار گناه هستش دختر هم داری ...همیشه تو کتک خوردنا فقط ...

بخدا منم از این شرایط راضی نیستم ولی به جان دخترم دست خودم نیست امیدوارم با گذر زمان همچی درست شه

به نظرم طلاق بگیر‌...ولی در اخر به پسر عمو هم نمیرسی چون قوم شوهرته....زندگی اون بنده خدا خراب نکن

طلاقم نمیده منم الان گیر کردم بخدا اصلا نمیدونم چکار کنم همینطور پیش بره مریض میشم😭

عشق میادومیره اگه موقع برخوردباآدمافاصله رورعایت بکنی هیچ وقت گرفتار این موضوع نمیشی قطع ارتباط بهتر ...

اصلا تا حالا ندیده بودمش تو خاکسپاری مادربزرگ شوهرم دیدم اونم خودش مقصره همش من مقصر نیستم

بهش میگم میگه بدون تو نمیتونم یجورایی هم میگه دوسم داره هم با کتک زدناش میفهمم اصلا دوسم نداره فقط و ...

رفتین پیش مشاور؟ 

و اینکه اون آقا مجرده؟؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷