2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13162 بازدید | 43 پست
نه نمیاد بریم  آره اون مجرده

االان باهاش در ارتباطی یا فقط داری خوبیاشو میبینی و حس میکنی دوسش داری!؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نیستم ولی اون خبر داره من چه حالی ام

اشتباه نکن شما یه مادری هرچی هم شوهرت رودوس نداشته باشی بچت رو که دوس داری به خاطر بچت هم فراموش کن بچسب به زندگیت دخترت بزرگ میشه میدونی اگر بفهمه مادرش عاشق یکی دیگه شده پدرش رو ول کرده چه ضربه ای میخوره

نظر اون آقا چيه؟

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

عزیزم سعی کن فراموشش کنی

الان شما یه دختر داری

همسرت هم دوست داری، فقط ازش بی مهری دیدی

سعی کن خوبیای شوهرتو ببینی، محبتاشو، زحمتایی که براتون میکشه... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

زندگیتوبه خاطر این چیزها خراب نکن طلاق هم بگیری عمرابیادبگیردت بس ولش کن به زندگیت برس قهرآشتیهاتوزندگی همه هست شوهرت دوستت داره بچسب بهش کاری کن شوهرت عاشق دیوانه‌وار ت بشه

زندگیتوبه خاطر این چیزها خراب نکن طلاق هم بگیری عمرابیادبگیردت بس ولش کن به زندگیت برس قهرآشتیهاتوزن ...

منم کاری نمیکنم نمیخوام کاری کنم فقط اومدم اینجا بگم یکم دلم آروم شه 

فكر كنم حتي از همسرت هم جدا بشي نتوني با اون آقا باشي چون فاميل هست

سرت رو با يه چيزي گرم كن تا كم كم اون آقا رو فراموش كني

اين حالت هات هم بخاطر رفتار بد همسرت بوده شما تشنه عشق و محبت هستي 

از خدا بخواه كمكت كنه

ان شاء الله بهترين ها برات رقم بخوره

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
فكر كنم حتي از همسرت هم جدا بشي نتوني با اون آقا باشي چون فاميل هست سرت رو با يه چيزي گرم كن ت ...

امشب فهمیدم رفته با این زنای هرزه رابطه داشته قلبم داره آتیش میگیره تصمیم گرفتم ازش جدا شم به هر قیمتی که شده اصلا کاری به اون آقا هم ندارم امشب فهمیدم اینکه میگن مردا همه سراپا ی کرباسن واقعا درسته