2777
2789
عنوان

دارم جدامیشم خانوادش زندگیموبهم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 32 پست
خربودم چشمام بسته شده بود این آقا هم التماس کرددلم سوخت پلرهاخراب شدن بعدازاون قضیه اصلانیومددیدنم😭 ...

بدرک مهم نباشه برات جدا شو 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

هنوز عقد بودید اینقدر روتون به هم باز شده وای بحال اینکه برید زیر یه سقف

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیم عالی زودتر جدا شو

صددرصد اینش خیلییی منوسوزوندکه اومده شورای حل اختلاف برگشته میگه این خانوم مشکل روحی روانی داره این خانوم رفته خونه دوست من مونده درصورتی که من رفتم خونه دوستش موندم چون خانوادش بی احترامی کردن بهم وقتی رفتم ترمینال نذاشتن برگردم خونه بابام مجبورشدم برم خونه دوستش ودوستشم یه دخترمریض داره همسن منه زن وبچشم خونه بودن من میتونم ادعای حیثیت کنموبه راحتی شکایت کنم بابت همین تهمتایی که خودشوخانوادش همه جوره بهم زدن

از ادبیاتت و داد زدنت تو کوچه مشخصه توام بی تقصیر نیستی

بی تقصیر نیستم ولی خواهرش چیکاره بودمدام دهنش بازمیشد وبرادرشم لال بودچیزی نمیگفت؟؟منوباالتماس برده بود که بلانصبت شکاهاخواهرکون نشورش هرچی دوس داشت عقده خالی کنه؟؟

استارتر به نظرم سر بچه بازی زندگیت دارا بهم میخوره حس میکنم هم خودت هم شوهرت همو دوست دارید

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
استارتر به نظرم سر بچه بازی زندگیت دارا بهم میخوره حس میکنم هم خودت هم شوهرت همو دوست دارید

اگه دوسم داشت شیش ماه ولم نمی‌کرد به  امون خدا توشورای حل اختلاف بهم تهمت نمی‌زد خانوادشوبه من ترجیح نمیداد خالم بهش زنگ زدگفت بیاید آشتی کنید گفتش نه دیگه خاله جون خدارم بیارید زمین من دیگه نمیخوامش 

اگه دوسم داشت شیش ماه ولم نمی‌کرد به  امون خدا توشورای حل اختلاف بهم تهمت نمی‌زد خانوادشوبه من ...

پس توام حتما رفتارایی کردی که از چشمش افتادی و واقعا نمیخوادت!

اسی خواهر خوبم منم با خانواده همسرم مشکلات زیادی داشتم و دارم اما زمانی مشکلاتم کمتر شد که فهمیدم اونا هر چقدرم شمر باشن همسرم ولشون نمیکنه مجبور شدم کنار بیام

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
پس توام حتما رفتارایی کردی که از چشمش افتادی و واقعا نمیخوادت! اسی خواهر خوبم منم با خانواده همسرم ...

هیچ رفتاری نکردم من نه طلاخواستم  نه خونه خواستم نه ماشین خواستم میدونی نیروانا جون نمی‌خوام ازخودم تعریف کنم ولی انقدرخوب بودم،خوب بودنم دلشو زد چنددفعه باهاش رفتم بیرون انگارنه انگار زن عقدیش بودم می‌شست دخترای مردمونگاه می کردیه باربهش گفتم منوعقدکردی چیکاربه دخترای مردم نگاه کنی غذاسفارش دادیم نسکافه وکیک سفارش دادیم هیچکدومونخوردم بهش  گفتم بلندشو ردشم داشتم گریه میکردم گفتش بتمرگ سرجات گفتم من چی کم دارم که به دیگران نگاه می کنی کثافت پاشدم رفتم اونم حساب کرداومدبیرون غذارم باخودش آوردغذاروکوبیدم توکلش گفتم ببربده همون آشغالاکه تماشاشون میکردی محل سگ نمیدادن بهت بخورن دیگه چراآوردی

دقت کنید سر یه چیز کوچک و بنظر میاد خیلی بی تجربه هستی و دنبال کننده حرفای الکی و بعدش همه رو مقصر ا ...

من مثل اون بی وجودانیستم عیبای خودمونبینم گیریم که من مقصر خانواده آشغال اون چه دلیلی داشت توزندگی من دخالت کنن؟؟

به نظرم اینا که تو دوران عقد اینجوری میکنن وای به حال آینده خوب فکراتو بکن من بودم تمومش میکردم الان دختری بدون بچه منم تقریبن مشابه زندگی تورو داشتم با این تفاوت که خانوادش کاری نداشت شوهرم بد بود الان با یه بچه دارم طلاق میگیرم الان چیزی نشده ن بچه داری ن رفتی خونش من بودم طلاق میگرفتم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
هیچ رفتاری نکردم من نه طلاخواستم  نه خونه خواستم نه ماشین خواستم میدونی نیروانا جون نمی‌خوام از ...

چقدر غرورت رو شکسته واقعا اینجور مردا لیاقت زندگی ندارن

پس خداروشکر کن داری جدا میشی ازش

ضمنا عزیزم مادربزرگم همیشه میگه نجابت زیاد کثافته

سعی کن همیشه حد تعادل رو رعایت کنی زیادی خوب بودن آخرش میشه این