2777
2789

ماازطریق دوستانمون که زنوشوهربودن باهم آشنا شدیم  اون رشت من تهران یک سال پیش عقدکردیم وتوصحبت های بله برون قرارشد من بعدعقدبه خاطراینکه این آقا دلتنگ نشه برم رشت روزبعدعقدکه رفتیم عکسای آتلیه که آماده شدوبگیریم خواهرش عفریته نوزده سالش دخالت کردکه آره این عکس عموت چشم بسته افتاده نمی‌گیریم همونم شد نگرفتش دعوای اول خواهرعفریته قیافه کجش باعث شد اومدیم خونه دمه خواهرشوقیچی کردم جلوعموموخانوادشومادربزرگموخانوادم گفتم نمیام دختره جیغ جیغ کردشوهرم رفت زدتوگوش خواهرش عموم وخانوادم گفتن افسانه نمیاد خودمم راضی نبودم برم پسره به پای تک تک اعضای خانوادموعمومومامان بزرگم افتاد داداشم گفت هیچی نشده واسه خواهرم دم درآوردید پدر شغال وحیله گرپسره تادید طرفدارای من زیاده پسربیشرفش تنهاست خودشوبه غش زد همه دیدن اینجوریه منوراضی کردن رفتم خانوادموول کردم  رفتم اونجاماه اول مثل آدم برخوردکردن ازماه دوم وحشی گریاشون شروع شد هرروز هرروز سرموضوعات مختلف دهن گشادشونووامیکردن  سرم دادمیکشیدن پسربیشعورشون بااینکه منوباهزارالتماس برده بود وقتی خانوادش اذییتم میکردن سرم دادمیکشیدن وایمیسادیه گوشه نگاه میکرد هیچی بهشون نمیگفت خواهرنوزده ساله تخم سگش نه پدره دهنشومیبیست نه مادره نه شوهربی غیرت وبیشرفم یه مسافرت  شیرازرفتیم رفت شعاردادبی غیرت اومدن ماروگرفتن بردن اطلاعات سربی غیرت بازی های یه بی وجود که شده شوهر من مادرخواهربی وجود خودش هم اگه کنارش بودن به نظرشماهمین کاربرای اوناهم میکرد؟؟ (هروقت خانوادم میومدن خونشون یاپدرعقب موندش دوس داشت خودکشی کنه  یا دوس داشت ازخونشون بره بعداون قضیه رفتیم رشت  مادرم اومد پیشم یه روزبیشترنموند دعواراه انداختن انگاریادضون رفته بود پسرلاشیشون باهزارالتماس  منوبردن پدرش به من گفت گمشوگفتم خودت گمشوگفتش میزنم توگوشت گفتم ازمادرزاییده نشده هرچی که زر زر کنه نتونه منوبزنه مادرش وسیله هامو ریخت زیرپام گفتش وسیله هاتم جمع کن ببر دیگه نمیزارم پسرم بیاددنبالت منم گفتم پسرت گوه خوردالتماس میکردمنوبیاره اینجاهمونجورکه وسیله  هامو برد همونجورم بیاره اومدم توکوچه دادکشیدم خواهرش برگشت به من گفت پاره نشی یه وقت مامانمم بهش گفت توپاره ای بسه بروبرادرت مشروب خوره بامامانم برگشتم اومدم خونمون توراه یکی از همسایه هاشون به من گفت نامزدبوده درصورتی که به من نگفتن (این آقا خودشوخانوادش مشکل داشتن پنهون کردن) اومدم رسیدم خونه گفتم حتما همسایه هاشون دروغ گفتن یه دستی زدم ازخالش پرسیدم خالش همه چیو گفت بهم، رسیدم تهران بهم زنگ زد راجب خانوادش گفتم گفتش گوه خانوادمونخور منم گفتم باشه خدافظ گوشیو قطع کردموگذاشتمش بلاک لیست ازاون به بعدنه زنگ زدم نه زنگ زد گذشت نزدیک تولدم شدگفتم میادنیومد تبریکم نزد نزدیک سالگردبله برونم شد گفتم اینبار دیگه میادنیومد(درست همون خواسته های مادرشواجراکرد)رفتم درخواست نفقه دادم ابلاغیه براش رفت صاحبکارش زنگ زدبه بابام گفتش من اومدم پاپیش بزارم بابامم گفتش نه دیگه ماشکایت کردیم ،خاطرات خوبشم درسته یادم میاد اما این آقااهل زندگی نبود خانوادش به من بدترین توهیناروکردن ودم نزدپدرمفتخورش خونه مااومد یه هفته میخوردمیتمرگیدبادست پخت مادرم که کدبانوعالمه بهش مفتخورنمیگفتیم خواهرمفت خورش توعقدمن یه عالمه نسکافه مونده بودبرداشت گذاشت توساکشون نگفتیم  مفتخورپدرش بااینکه من عروسش بودم چپ می‌رفت راست میومدمیگفت مفتخور مفتخورهیچی نمیگفتم یه روزبه شوهرم گفتم رفت بهشون گفت اونم گفت من بابرادرمم بازن تونیستم که پسربی غیرتشونم  باورکرد سوالم ازشما اینه شماجای من بودید چیکارمی کردید؟؟؟

تعداد رای : 22
نظرسنجی
مقصرمن
6
27%
مقصراون
12
54%
پدرومادرش
3
13%
خواهرش
1
4%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزجان این خانواده کلا تعادل نداره

هرچی زودتر ازش بکن و جدا بشو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
همه پل ها خراب شده  مقصر اصلی خودتی که رفتی خونشون  اونا بگن تو چرا رفتی

خربودم چشمام بسته شده بود این آقا هم التماس کرددلم سوخت پلرهاخراب شدن بعدازاون قضیه اصلانیومددیدنم😭😭هرچی مادرش گفت اجراکرد