2777
2789
عنوان

امشب واگذارش کردم به خدا

220 بازدید | 15 پست

نباید گریه کنم چون حالم بد میشه

تب میکنم و حمله عصبی میگرنم شروع میشه

ولی این حکایت هرروز منه

بخاطر پدرم

نمیبخشمش بخدا که نمیبخشمش دیگه

خدا خودش جوابش رو بده

امشب واگذارش کردم به خدا

اگر حق با منه که همینطوره نگذره ازش

همونطور که من رو یه دکتر نمیبره و میگه هیچ مرگیت نیست

خدایا درمان و دوای دردم فقط تویی

چه جسمم چه روحم که عین یه مریضه و دارم دارو میخورم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

منم یکی رو ازته قلب شکستم ب خدا واگذار کردم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

هزینه اش خیلی میشه ؟

میشه بپرسم

مامانت کجاست ؟ یا خواهر و برادر ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه اش خیلی میشه ؟ میشه بپرسم مامانت کجاست ؟ یا خواهر و برادر ؟

عزیزم من حالم خیلی بده باید برم تهران یا یه شهر بزرگ برای درمانم

توی شهرستانم و دکترها کاری نمیتونن برام کنن که همینم نمیبره پدرم مامانم میبره گاهی

اونا هم هستن و درگیر زندگی خودشون

عزیزم من حالم خیلی بده باید برم تهران یا یه شهر بزرگ برای درمانم توی شهرستانم و دکترها کاری نمیتونن ...

ببخشید قصد ناراحت کردنت تو این وضعیت نداشتم

فقط میخواستم بگم کاش اونا این کار رو بکنن

انشالله یه جوری تو زندگیت درست بشه که همیشه ازش مثال خوب بزنی بعدها 🌹🍀

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببخشید قصد ناراحت کردنت تو این وضعیت نداشتم فقط میخواستم بگم کاش اونا این کار رو بکنن انشالله یه ج ...

نه عزیزدلم این چه حرفیه

کاش همه مثل شما بودن و اینطور بقیه واسشون مهم بودن

امیدوارم چندماه دیگه وقتی از این خونه برم خودم بتونم برم خرجم رو دربیارم و یه دکتر درست و حسابی به هرقیمتی

نه عزیزدلم این چه حرفیه کاش همه مثل شما بودن و اینطور بقیه واسشون مهم بودن امیدوارم چندماه دیگه وق ...

حتما انشالله به بهترین شکل بری و درست بشه ❤😘

یه چیز دیگه هم اینکه برای میگرن، حواست به آب خوردنت باشه حتما

درسته دلایلش زیاده ولی کم خوردن آب بدترش میکنه، حتما دقت کن آب به اندازه کافی بنوشی در طول روز

حتما انشالله به بهترین شکل بری و درست بشه ❤😘 یه چیز دیگه هم اینکه برای میگرن، حواست به آب خوردنت ب ...

قربونت برم عزیزم❤عین حرف دکترو زدید چشم حتما ممنون از شما❤

قطعا خدا جواب میده شک نکنید

عزیزم‌‌مطمئنی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
عزیزم‌‌مطمئنی

وقتی به حق باشه شک نکنید

قدرت خدا خیلی غیرقابل تصوره

یجورایی همون کارماست

حالا به هرنحوی جواب میبینید

یا یروزی محتاج دست شما میشه یا زندگیش دگرگون میشه

حتی این اتفاقم نیفته قطعا یه دنیای دیگه هم هست...و زندگی ابدیش اونجا درارامش نیست

وقتی به حق باشه شک نکنید قدرت خدا خیلی غیرقابل تصوره یجورایی همون کارماست حالا به هرنحوی جواب میب ...

اون دنیا ب دردمن نمیخوره بایدتوی همین دنیا زجر بکشن