2777
2789
خونه مامانمم همگی هوس کشک بادمجون با نون سنگ وسبزی خوردن کرده بودیم واقعا دیگه مادرجان داره زحمتشو م ...

منم هوس کردم کاش درست کنم بادمجون هم دارم سرخ شده 

ولی شوهر و پسرم نمیخورن

...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببخشیدعزیز دمپخت جوجه چجوری میپرسم شما وچیامیخواد؟

جوجه ن گوجه😐🍎

برنجمو ي نيم ساعتي خيس ميكنم سيب زميني نگيني ميكنم در حد ي حبه قند باشه اندازش

گوجه رو رنده ميكنم پياز هم نگيني ريز ميكنم...چ ميكنم ميكنمي شد😐🤷🏻‍♀️

روغنو ميزارم يكممم ك داغ شد پيازارو ميريزم و ميزارم طلايي بشه بعد ادويه نمك فلفل زردچوبه ب اندازه كافي ميريزم 

قابلمه اي ك برنج داخلشه رو روشن ميكنم يكم از پوره هاي گوجه ميريزم داخلش علاوه بر خوش رنگ تر شدن غذا طعم خوبي هم ميده بهش

ب مواد اوليه رب و گوجه هارو اضافه ميكنم و ي تفت ميدم بعد سيب زميني هاي نگيني شده رو قاطي ميكنم دربشو ميزارم يكم باهمون حرارت نيم پزشه 

بعد نمك ميريزم تو برنج و موادو مخلوط ميكنم كمي هم زعفران اب شده ميريزم داخلش زيره هم چون دوس داريم ميويزم ابش كشيده شد دمكش ميزارم چهل ديقه تا يساعت بعد اماده ميشه

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

زرشک پلو

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

هیچی نپختم

تا ساعت ده هم کلاس دارم

بعدشم باید برم جایی کار دارم

زیبا نیست؟🥲

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
والا نمی‌دونم عزیزم ..اگه طولانی شده حتما باید بری برای چکاب یا هرچی دکتر میگه ..بیخیال نباش

هرکاری کردم والا این درد شکم و دور نافم عجیبه

اگه نگاهتون به اینجا افتاد واسطه ی من و خدا بشین نگاهشو این بارم بهم بندازه که بازم طعم مادر شدنو بچشم❤
هیچی نپختم تا ساعت ده هم کلاس دارم بعدشم باید برم جایی کار دارم زیبا نیست؟🥲

ده شب کجا کار داری؟؟ چشمم روشن

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

روزه بودم نون محلی خوردم با خرما و گردو و‌چای. املت میزنیم. فردا چلو‌گوشت میذارم براشون جبران شه🤪😂

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...