2777
2789

حال جسمی و روحیم افتضاحه کلی گریه میکنم و خیلی شیر میشم به مادرم بگم 

ولی وقتی مادرم میاد سریع اشکامو پاک میکنم نمیتونم بگم از دردام

خیلی سخت میتونم دهن باز کنم

چرا اینجوری ام خدایا دیوونه تر از من نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خالی کن خودتو.. اینجا بگو یا با مشاوره حرف بزن.. 1480رایگانه همه غصه دارن صبورباش

من زنگ زدم چیز خاصی نگفت آخر سرم گفت برو حضوری پیش روانشناس

من در پی خویشم ، به تو بر میخورم اما ...

تنهایی برو پیش روانپزشک 

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
تو تنها نیستی منم مثل تو اممممممم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حس میکنم دیگه خیلی روانی شدمم

من خیلی حالم بده..تپش قلب میگیرم 

وسواس بیماری دارم خیلی سخته خیلی

حالا من اگر کمی بغض کنم

دو قطره اشک بریزم همه آدم و عالم تا بیست چهار ساعت بعد متوجه میشن

میگن گریه کردی

از شوخی گذشته ، حرفات رو بزن تا خالی شی

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
۱۷ سالمه

من 18سالگی دچار افسردگی شدم ب خونوادم گفتم بردنم دکتر 

آن جا یک قهوه خانه بود☕🍁.. اما ننشستیم به نوشیدن دو تا استکان چای.. چرا؟...دنیا خراب می شد اگر دقایقی آن جا مینشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم؟.. عجله،.. همیشه عجله...کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی،همیشه زندگی را کشته ام.🍂
حالا من اگر کمی بغض کنم دو قطره اشک بریزم همه آدم و عالم تا بیست چهار ساعت بعد متوجه میشن میگن گری ...

حتی الان پیشم نشسته 

بالای مبله منم مثل همیشه دراز کشیدم

اول فهمید از قیافم گفت حالت بده؟

گفتم نه