2777
2789

چجوریه؟ فواید‌ش چیه اصن؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
چجوریه؟ فواید‌ش چیه اصن؟ 

به جای نوار بهداشتی استفاده میشه 

اقتصادی تره 

عفونت نمیاره 

دوسدارمحیط زیست هم هست 

تا ۱۰ سال میتونی استفاده کنی 

من تازه میخوام بگیرم خیلی تحقیق کردم راجع بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای نوار بهداشتی استفاده میشه  اقتصادی تره  عفونت نمیاره  دوسدارمحیط زیست هم هس ...

نزدیک پریودیمه من بگیرم بینم چجوریه 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
نزدیک پریودیمه من بگیرم بینم چجوریه 

خوبه فقط کلیپ هاش رو ببین که چطور جا بزنی و از پد هم استفاده کن یوقت اگه نشتی داشت کثیف نشی میگن قلق داره اگه قلقش دستت بیاد عالیه 

خوبه فقط کلیپ هاش رو ببین که چطور جا بزنی و از پد هم استفاده کن یوقت اگه نشتی داشت کثیف نشی میگن قلق ...

زدم گوگل الان دیدم

شما گرفتی چه مارکی راضی بودی

نگرفتم، بنظرم چندش اومد😐من خون ریزیم زیاده حتی بزرگترین سایزشم واسم کوچیکه کثیف کاریه بنطرم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792