2777
2789

صبح دعوام شد با شوهرم سرش درد میکرد منم محل نذاشتم بعد گفت پاشو یه قرص بیار من بخورم یه چیزی بیار گفتم کمتر قلیون بکش گفت پاشو یه چی بده بخورم با لحن بد منم گفتم باز سگ شدی بعدش قاطی کرد دعوای بدی کردی ولی معذرت خواستم ازش کلا بدتر میکنه بعد من گریه کردم وقتی داشت میرفت اومد تو بغلم کرد و اینا رفت ولی من خیلی حالم بده اصلا بدم اومده از زندگی همش دعوا داریم همشم قاطی میکنه خیلی عصبیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چیزای الکی دعوا نکن

آخه بهش میگم شبا زودتر بیا نمیاد 

مامانش اینا انگار فقط اینه پسرشون واسه هرچی زنگ میزنن به این میگم برم آرایشگری یاد بگیرم دیشب میگه محیط آرایشگاه اینطوریه اونطوریه میگم خسته شدم تو خونه چه غلطی بکنم اصلا درک نمیکنه 😭😭😭

آخه بهش میگم شبا زودتر بیا نمیاد  مامانش اینا انگار فقط اینه پسرشون واسه هرچی زنگ میزنن به این ...

هر وقت حالش خوبه بهش بگو ، تو تا گزینه هم داشته باش که با یکی موافقت کنه. 

هر وقت حالش خوبه بهش بگو ، تو تا گزینه هم داشته باش که با یکی موافقت کنه. 

باور کن وقتی حالش خیلی خوبه میگم فقط میگه باشه انجام نمیده فقط توقع داره من خواسته های اونو انجام بدم. دیگه زندگی برام بی معنیه تو پوچ ترین حالت ممکنم 

الانم خیلی کلافه ام ازصبح که رفته زنگ هم نزده حتی دید چقد گریه کردم همش کارش شده رسیدگی به خواسته های مامان و باباش 

باور کن وقتی حالش خیلی خوبه میگم فقط میگه باشه انجام نمیده فقط توقع داره من خواسته های اونو انجام بد ...

برا خودت سرگرمی تو خونه پیدا کن که حوصله ات سر نره. گل پرورش بده و تکثیر کن. عکاسی حرفه ای یاد بگیر. کتاب خاطرات دیگران رو بنویس. مقاله ، ببین با چه کاری خوشی. بیکاری راحت نیست. لابد شوهرت فکر میکنه چهار روز دیگه بچه دار میشید و سرت بقدر کافی شلوغ میشه. عضو کتابخونه شو و کتاب بخون. من که خیلی باهاش سرگرم بودم.

برا خودت سرگرمی تو خونه پیدا کن که حوصله ات سر نره. گل پرورش بده و تکثیر کن. عکاسی حرفه ای یاد بگیر. ...

دوروز پشت هم برم بیرون میگه همش بیرونیا منم به خدا خیلی مستقل بودم از وقتی زنش شدم انقد که تنبل و تن پروره منم عین خودش شدم صبح ها 11یا 12میره سرکار منم انقد تنبل شدم و افسرده که حتی پانمیشم صبحانه بدم بهش اصلا خیلی حالم بده 

الانم مادرشو برده دکتر سرشم درد میکرد نمیدونم بهش زنگ بزنم یا پرو میشه؟ 

دوروز پشت هم برم بیرون میگه همش بیرونیا منم به خدا خیلی مستقل بودم از وقتی زنش شدم انقد که تنبل و تن ...

تفکرت رو باید تغییر بدی تا از شر این افکار خلاص بشی و راضی باشی. کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو بخون دنیا برات تغییر میکنه. Pdfرایگانش تو تلگرام هست و همینطور کتاب صوتی اش. عالیه. هم خودت تغییر می کنی هم شوهرت اونی میشه که میخواهی.

تفکرت رو باید تغییر بدی تا از شر این افکار خلاص بشی و راضی باشی. کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو بخون ...

بارها خوندم هیچی نفهمیدم ازش 

الان زنگ زدم بهش حالشو بپرسم دیدم خونه مادرشه از اینجا که رفته یه زنگ هم به من نزده کلا دوست نداره پیش من و کنار من باشه همش دوست داره بیرون از خونه باشه شب بیاد بخوابه اینجا فقط صبح بره 

بارها خوندم هیچی نفهمیدم ازش  الان زنگ زدم بهش حالشو بپرسم دیدم خونه مادرشه از اینجا که رفته ی ...

من از کار مردها خیلی سر در نمیارم ، باید با مشاور صحبت کنی. 

من دو تا برادر دارم خانم یکی باهاش خونه بابام میره با رضایت. هم خودش راضی هست و هم برادرم. گاهی هم سخت میشه و حرفش میشه.

اون یکی پاشو نمیزاره و داداشم تنها میره . 

ولی در مجموع زن داداش اولیم خودش هم راضی تره‌

تو چرا با شوهرت نمیری ؟ البته اگر خیلی بهت سخت میگذره هیچ. ولی وقتی تو هم بری خونه تنها نمیمونی و افکارت اذیتت نمی کنن.