2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 51 پست
مرسی از راهنماییت عزیزم😍😘 پس باید بگیرم😁

قربونت عزیزم اگه غذاساز گرفتی نگیر اما اگه نگرفتی بگیر حواستم باشه اگه خواستی بگیری ازون فشاری ها بگیر که درشو فشار میدی کار میکنه بهتره نسبت به اون دکمه ای ها

4نا دونفره میخوای چیکار؟ برای مهمونای زن و شوهر؟ خودت و شوهرت ک خوشخواب و تخت دارین برای مهمونا من ی ...

خب خوب دیگه خب پس دوتا دونفره بقیه ش ۱نفره‌دوس دارم بترکونم باجهیزیه م😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمون ک زیادندارم ولی خب هرچی زیادباشه بهتره بعدا بچه دار و مهمون نکنه زیادشه  دوس دارم ۴تا دو ...

مامانم واسه جهازم شیش تا رختخواب و بالشت و...برای مهمانا گذاشته همیشه از این میترسم نکنه در آینده مهمانا بیشتر باشه کم بیاد😭😂

🐈‍⬛
ایول‌..ببین تخت خواب شروع قیمتش ازچند؟کجای تهران قیمت خوب داره زیادقیمت نجومی نمیخام زیر۲۰میخام

عزیزم من تهران نیستم ولی پارسال که من حهیزیه گرفتم تخت خواب از ۸ تومن بود به بالا

ولی من نپسندیدم تو بازار چیزی از اینستا یه مدل دیدم اونجا ۱۴ تومن بود بعد دادم به یه تولیدی عین همونو برام درست کرد با ۱۰ تومن

مامانم واسه جهازم شیش تا رختخواب و بالشت و...برای مهمانا گذاشته همیشه از این میترسم نکنه در آینده مه ...

اره بخر من مامانمم فک کنم براخواهرم ۶تا ۶تاداد ۱۲تابالشت حالا پارسال بعد ۵سال از ازدواجش بازاضاف کرد کم اورد بنظرم بخر ی ۴تادیگه

عزیزم من تهران نیستم ولی پارسال که من حهیزیه گرفتم تخت خواب از ۸ تومن بود به بالا ولی من نپسندیدم ت ...

چقد خوب.من خودم ی مقداری پول دارم حدود۱۰۰تومن بابام میگه همرو برات میخرم ب پولت دس نزن ولی من دلم نمیاددوس دارم کمکش کنم جون خودمم شاغلم.دوس دارم حداقل یخچال و مبل و تخت یسری خرده ریزبخرم

خب خوب دیگه خب پس دوتا دونفره بقیه ش ۱نفره‌دوس دارم بترکونم باجهیزیه م😅

بترکون😅ولی سعی کن بودجت رو به بهترین شکل خرج کنی مثلا وسایل کاربردی تر و جنس بهتر بگیر و زیاد پول وسایل به دردنخور و غیرکاربردی نده و اینم در نظر بگیر این چیزایی ک میخری توی مقدارش درنطر بگیر جاشو هم داری یا نه

قربونت عزیزم اگه غذاساز گرفتی نگیر اما اگه نگرفتی بگیر حواستم باشه اگه خواستی بگیری ازون فشاری ها بگ ...

نه قصد ندارم غذاساز بگیرم بنظرم وسایل برقیو جدا جدا بگیری بهتره

چشم حتما حرفتون یادم میمونه موقع خرید😍😘

🐈‍⬛
بترکون😅ولی سعی کن بودجت رو به بهترین شکل خرج کنی مثلا وسایل کاربردی تر و جنس بهتر بگیر و زیاد پول و ...

جاشو فعلا ندیدم فعلا درحدگفته خواستگاری شده  فدات

چقد خوب.من خودم ی مقداری پول دارم حدود۱۰۰تومن بابام میگه همرو برات میخرم ب پولت دس نزن ولی من دلم نم ...

آره به نظرم خوبه چون اینجوری هم به پدرت فشار نمیاد هم خودت اون چیزی که باب میلت هست رو میخری

آره به نظرم خوبه چون اینجوری هم به پدرت فشار نمیاد هم خودت اون چیزی که باب میلت هست رو میخری

ممنون عزیزدلم مرسی..خدایی خونوادمم بخرن طبق سلیقه خودم میخرن

و به نظر منم مبل و پرده و فرشتو چندتا وسایل دکوریتو تا میتونی خوشگل و هماهنگ وجنس خوب بردار چون اینا از همه بیشتر تو چشمن 

بچه هالطفابگید پدرعروس تو عروسی کادوچی بده خوبه بنظرتون ی ی گردنبند خوشگل بده با ۳تومن پول نقد خوب ی ...

طلا قطعا جلوه بیشتری داره جلو مهمونا و اینکه پس انداز و سرمایه هم میشه پول سریع خرج میشه من خودم تو عقدم طلا بهم دادن و 3تومن پول گیرم اومد سریع رفتم دادم یه زنجیر برای پلاکم وگرنه تا الان خرج شده بود