2777
2789
عنوان

جهیزیه

124 بازدید | 51 پست

بچه ها شبتون بخیرباشه

براجهیزیه وسایل برقی چیاباید خرید نگید برو تو اینترنت بزن و فلان من واقعا چیزای میخام بگید ک قابل استفاده باشه

و اینکه پلاسکو ازش چیارو بخریم ک قابل استفاده باشه چ رنگی قشنگه اصلا رو مداینام نمیرم..خودم کرم دوس دارم شمام نظربدید

و اینکه سرویس چوب بخام بخرم کامل نمیخرم درحد تخت خواب  و مبل میخرم

و من میخام بیشترجهیزیه رو خودم بخرم ودرحددوسه قلم ب پسره بدیم ب نظرتون چیارو ب پسره بدیم

و چن تاپتو و بالشت تشک خوبه ازهرکدوم ۱۰خوبه یا۱۲ و اگ میجی میشناسید قیمت مناسب باشه هم معرفی کنید.فدای محبتتون

دراخرسرویس برقی رنگ سیلورمشکی دوس دارم

و مارکم بگید چ مارک برقی ک اصلیش پیدابشه

اگ جایی سراغ داشتیدبرااصلی ک پیداشه معرفی کنید...عکسم بزارید ایده بگیریم..خوشبختی بدرقه راهتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یخچال، لباسشویی و دوتا فرش رو شوهرم گفتیم گرفت بقیرو خودمون گرفتیم

لوازم برقی چیزایی که لازمه یخچال، لباسشویی، ماشین ظرفشویی آبمیوه گیری،مخلوطکن، آسیاب، همزن گوشتکوب برقی، سرخ کن(چندکاره)، توستر یا ماکروفر

چایی ساز و اسپرسوسازم من گرفتم 

من پلاسکو سرویس نخریدم دوست نداشتم همش یه رنگ باشن خودم جداجدا خریدم دورنگ وسایلم موافقم منم سیور د ...

یعنی بد نمیشه اگ مثلا هرچی ی رنگ باشه البت بعضی چیزارو میشه ی رنگ خرید مث جارودستی تشت حموم سطل زباله ش یا یسری خرت پرتای اشپزخونه

ما یخچال، لباسشویی و دوتا فرش رو شوهرم گفتیم گرفت بقیرو خودمون گرفتیم لوازم برقی چیزایی ک ...

یخچال و تلویزیون چ مارک اصلی خوبه و پیدامیشه

وسایل برقی چی مارکش

اون دوسه قلم هم ک میدن به پسر یکیش میتونه تی وی باشه دوقلم دیگش میتونه سرویس خواب و مبل باشه اگرم ن میتونه یخچال باشه من خودم تلوزیون با شوهرم یخچال با مامانم نصف نصف کردن قیمتو دوقلو خریدن مبل با شوهرم سرویس خوابم بازم نصف نصف

پلاسکورم من جدا جدا خریدم فقط چیزاییرو که میدونستم نیازه آره کرم قشنگه به نظر منم  از منم کرم ...

اره خدایی کرم کالباسی خیلی قشنگ خوشم اومد ایول..چ پارک اصلی برابرقی پیدامیشه و مارک یخچال چی پیشنهادمیدی

اون دوسه قلم هم ک میدن به پسر یکیش میتونه تی وی باشه دوقلم دیگش میتونه سرویس خواب و مبل باشه اگرم ن ...

من خودم نظرم لباسشوی و تلویزیون فرش ب شوهره بدیم🤔

همزن برقی  چرخ گوشت  میکسر یا همون مخلوط کن  ابمیوه گیری  سبزی خورد کن  ...

چ مارکای اصلی پیدا میشه...لطفادوستان بگید یخچال چ مارک و قیمت مناسبی توبازار هست میخام یخچال و فریزر جداباشه

بهم نچسبیده باشن

یخچال و تلویزیون چ مارک اصلی خوبه و پیدامیشه وسایل برقی چی مارکش

والا نمیدونم چه مارکی الان پیدا میشه

ولی من یخچالم سامسونگه راضیم 

تلویزیونم سونی خیلی خوبه بعد الجی و سامسونگ

لوازم برقی آشپزخونتم مارکای تفال و مولینکس و اینا خوبن