2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 51 پست
والا نمیدونم چه مارکی الان پیدا میشه ولی من یخچالم سامسونگه راضیم  تلویزیونم سونی خیلی خوبه ب ...

اره خدایی تلویزیون خودمون سونی عالیه..من خودمم شاغلم کمک پدرم میکنم..دوس دارم وسایلم تک باشه...ببین یخچالت عکسش میتونی بزاری رنگ نقره ای دوس دارم دوو خوبه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایرانی معرفی کن خارجیم معرفی کن قیمت مناسب مثلا یخچال تا ۵۰تومن میتونم بخرم

خب با50تومن خارجی هم گیرت میاد قبل عید رفته بودیم گناوه اونجا با45تومن هم میشد الجی و سامسونگ خرید الان نمیدونم دیگه اینم ک اصل گیرت بیاد یا فیک نمیدونم

راستی رخت خوابم تعدادش بستگی به مهموناتون داره که چه تعدادن و آیا شبا میمونن یا نه من ۵ تا تشک گرفت ...

مهمون ک زیادندارم ولی خب هرچی زیادباشه بهتره بعدا بچه دار و مهمون نکنه زیادشه 

دوس دارم ۴تا دونفره بخرم ۸تا ی نفره چون الان همه ی پتومیندازن رو دونفر ندیدم از ی پتواستفاده کنن

بالشتم ۱۲تانظرمه

مهمون ک زیادندارم ولی خب هرچی زیادباشه بهتره بعدا بچه دار و مهمون نکنه زیادشه  دوس دارم ۴تا دو ...

4نا دونفره میخوای چیکار؟ برای مهمونای زن و شوهر؟ خودت و شوهرت ک خوشخواب و تخت دارین برای مهمونا من یه نفره گرفتم فقط یه دونفره هم همینجوری مادرشوهرم داده بدوزه نمیدونم برای چی

از من دوقلو سامسونگه سفیده آره مارک دوو شنیدم خوبه یخچالش 

ایول‌..ببین تخت خواب شروع قیمتش ازچند؟کجای تهران قیمت خوب داره زیادقیمت نجومی نمیخام زیر۲۰میخام