2821
2789
عنوان

گوشت خوک

| مشاهده متن کامل بحث + 47604 بازدید | 105 پست
منم چندبار خوردم چون بینهایت چرب و خوشمزه اس لامصب ولی وقتی کله پاچش رو تو سوپر مارکت میبینم میخام بالا بیارم😣😣😣
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
ﮔﻮﺷﺘﺶ ﻛﻪ ﺧﻮﺑﻪ ﺑﻌﻀﻲ ﻣﺮاﻛﺰ ﺩﻣﺎﻍ ﺧﻮﻙ ﺭا ﻣﻴﻔﺮﻭﺷﻨﺪ ﻭاﻱ ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭاﺣﺖ ﻛﻨﻨﺪﻩ اﺳﺖ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کاری به این متن ندارم.طبق اعتقادم نخوردم تا حالا اما اون قضیه کرم انگل داشتن خوک از نظر علمی درسته تو رفرنسمون بود یعنی تو کتاب داخلی نه.تو کتاب خودشون بود از نظر بیوشیمیایی هم یه خاصیتی داره نسبت بازهای این گوشت که چرب ترین و مضر ترین نوع گوشت محسوب میشه
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
پس اینا که فقط تو عمرشون خوک خوردن الان چی شدن؟ زامبی شدن حتما!! والا هر کدوماشونم ۱۰۰ سال عمر میکنن.
يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!
مامان نایا اونجا هم هست؟ وای من اصلا اون سمت تو سوپر و فروشگاه نمیرم. جالبه کله پاچه گوسفند رو میبینن دماغشونو میگیرن! دلم میخاد بزنمشون😂😂
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
ﻣﻮﮊاﻥ اﺳﭙﺎﻧﻴﺶ ﻫﺎ را ﻧﻤﻴﺸﻪ اﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺧﻮﻙ ﺟﺪا ﻛﺮﺩ ﻭاﻗﻌﺎ اﻭﻟﻴﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﭘﺮﻭﺗﻴﻨﻲ ﺑﺮاﻱ ﺁﻧﻬﺎﺳﺖ ﺧﻮﺏ اﻃﺮاﻑ ﻣﻦ ﻫﻢ اﺳﭙﺎﻧﻴﺎﻳﻲ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792