2777
2789

اونایی ک کراش بودین آخرش چی شد حسش رو چطور فهمیدین؟ ب خصوص ک دو طرف هم  مغرور باشن

(مث من😂💔)

اونایی هم ک  در حال حاضر کراشن در کدام مرحله ب سر میبرن بهش مشکوک شدین؟ دارین چیکار میکنین؟😂

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

دو نفر روم کراشن ولی من ازشون خوشم نمیاد

پس برام مهم نیس چ حسی دارن 

فق خوشم میاد نگام میکنن    

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو نفر روم کراشن ولی من ازشون خوشم نمیاد پس برام مهم نیس چ حسی دارن  فق خوشم میاد نگام میکنن ...

از کجا میدونی؟ بهت اعتراف کردن؟

من تو مرحله مشکوک بودن ب سر میبرم😂

حیف غرورم نمیزاره 💔👩🏿‍🦯

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

یعنی هرکس نگا کنه کراشه رومون؟اینطوری باشه که خیلی امیدوار میشم🥺

یکی شون سه دفعه دیدم بار اول اومد پرسید چ رشته ای میخونی منم گفتم و رف

دوبار دیگ هم با دوستم داشتیم رد میشدیم و من داشتم حرف میزدم با دوستم 

خیره شد بهم و قهقه زد   

ولی من ازش خوشم نمیاد  

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
منه بد بخت که 10 ساله رو یکی کراش دارم نمیتونمم بهش بگم فامیل نزدیکه میشه منم بگی؟ خصوصیاتم؟ به ه ...

زود رنج

احساساتی

شخصیت پر جنب و جوشی داری ؛ سکوت رو زیاد دوس نداری

تو انتخاب دوست حساسی

با اینکه خانوادت ازت انتقاد میکنن ولی باز اکثرا مشکل رو از خودت نمیدونی

بله ولی ب جا اینکه مقدار تلاشتون رو زیاد کنین دارین خیال بافی میکنین اینطور پیش نرین....

بهتون فک میکنه ولی ن آنچنانی

برای ازدواجتون هنوز زمان مناسبی نیس 

شب و روز توی فکرشم... ۱۰ ساله که روش کراشم و بهش فکر میکنم آخرین باری که دیدمش ۴ سال پیشه نه میدونم ...

۱۰ سال...💔

کامل درکت میکنم خیلی سخته🙃🖤