_fantastic_ مدیر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 عنوان اونایی ک کراش بودین یا هستین +بیاااییین💯 | مشاهده متن کامل بحث + 41 بازدید | 24 پست اونایی ک کراش بودین آخرش چی شد حسش رو چطور فهمیدین؟ ب خصوص ک دو طرف هم مغرور باشن(مث من😂💔)اونایی هم ک در حال حاضر کراشن در کدام مرحله ب سر میبرن بهش مشکوک شدین؟ دارین چیکار میکنین؟😂 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون*** 1401/08/24 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_like عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 930 ۱۰ سال...💔 کامل درکت میکنم خیلی سخته🙃🖤 یه چشمم اشکه یه چشمم خون ، آرزو دارم فقط یه بار دیگه ببینمش یا یه خبر ازش بشه ولی هر روز دارم ناامید تر میشم💔
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 یه چشمم اشکه یه چشمم خون ، آرزو دارم فقط یه بار دیگه ببینمش یا یه خبر ازش بشه ولی هر روز دارم ناامید ... منم مث ط ...۶ ماهه در انتظارم🙃🖤 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
nazanin_like عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 930 منم مث ط ... ۶ ماهه در انتظارم🙃🖤 آخرین بار ۶ ماه پیش دیدیش؟ چقدر خوب:)آخرین بار توی خوابم دیدمش...تو بهم بگو چیکار کنم ...چجوری دلمو راضی کنم دل کندن خیلی سخته 🙂💔
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 آخرین بار ۶ ماه پیش دیدیش؟ چقدر خوب:) آخرین بار توی خوابم دیدمش... تو بهم بگو چیکار کنم ...چجوری د ... میدونم🙂چرا نمیتونی ببینیش¿آخه من ب امید اینکه قراره دو ماه بعد حرف بزنیم منتظر موندم الان ۶ ماه شده💔.. کم آوردم...الانم خدا میدونه چ حالی دارم...🖤 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
nazanin_like عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 930 میدونم🙂 چرا نمیتونی ببینیش¿ آخه من ب امید اینکه قراره دو ماه بعد حرف بزنیم منتظر موندم الان ۶ ماه ... تقریبا آشناعه خیلی دوریم......هیچ نشونی ازش ندارم شماره ای چیزی ....اون چشه که ۶ ماه باهاش حرف نزدی :(
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 تقریبا آشناعه خیلی دوریم...... هیچ نشونی ازش ندارم شماره ای چیزی .... اون چشه که ۶ ماه باها ... چقد تلخ💔بهم گف بخاطر کنکورش ی مدت حرف نزنیم نمیتونه گوشی دس بگیره دو ماه قبل کنکور بود و الان دو ماه مونده ب کنکور بعدی و من هنوزم در انتظارم...فقط میتونم پروفایلشو چک کنم همین... مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
nazanin_like عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 930 چقد تلخ💔 بهم گف بخاطر کنکورش ی مدت حرف نزنیم نمیتونه گوشی دس بگیره دو ماه قبل کنکور بود و الان دو ... خوش به حالت تو بازم میتونی پروفایلش و چک کنی یا بهش پیام دادیکاش اصلا من میمیدونستم حسش چیه به مناصلا تلاش کرده پیدا کنه منوچه شکلی شده.......دلم خیلی براش تنگ شده 😭💔
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 خوش به حالت تو بازم میتونی پروفایلش و چک کنی یا بهش پیام دادی کاش اصلا من میمیدونستم حسش چیه به ... الهییی چشام پر شد😭🥺💔دعا میکنم از بلا تکلیفی در بیای خیلی سخته🖤 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***
nazanin_like عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 930 الهییی چشام پر شد😭🥺💔 دعا میکنم از بلا تکلیفی در بیای خیلی سخته🖤 🙂😭💔 مرسی تو هم ایشالله خبری از کراشت بهت بدن دلت شاد شه یا خودش بهت پیام بده❤️
_fantastic_ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 7713 🙂😭💔 مرسی تو هم ایشالله خبری از کراشت بهت بدن دلت شاد شه یا خودش بهت پیام بده❤️ ممنونم مهربون💚💚 مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***