2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 40 پست
من چی بگم مادرشوهرم و دختراش خونمو تو شیشه کردن هزار تا فحش و نفرین منو کرد سر یه چیز الکی  ال ...

سخته هرچقدرم همه بگن بهتر که نیومدن اما تو توقع داری بیان دیدنت بچت😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد احترام میزارم ذوقشونو میکنم میکم یعنی اینا چون عروسیم به گناه نکرده دارن باهامون اینجوری میکنن؟ ...

سر سنگین و سنجیده باهاشون رفتار کن ولی بی احترامی نکن .....خودشون بیشتر جذبت میشن

😂😂😂😂ببین من باردار بودم ویار بدی داشتم دو ماه تمام طبقه بالا بدون صبحانه و ناهار افتادم یک بار نگفت حالت خوبه؟چیزی خوردی؟تازه شیش هفت غروب به هر بدبختیی که میشد میرفتم شام درست میکردم که شوهرمو ننش گشنه نمونن.هم خونه بودیم 

نگاه به خودت بگو مادرشوهرم فقط مادر شوهرمه! ن مادر خودم😁 پس از مامان بقیه اصلا نباید توقع داشته باشم😃

به عنوان یه بزرگتر فقط احترام بزار بهش... اینجوری زندگی و اعصابت آرومه😊

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
دخترم دوسشون داره  فک نکنم  یعنی یادش میدن😞😞

ما ک نمیشناسیمشون 

اگه میگی اینجور بد ذاتن اره دیگه

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سخته هرچقدرم همه بگن بهتر که نیومدن اما تو توقع داری بیان دیدنت بچت😞

آره واقعا اونم با اینکه مامانم زنگ زد بهش گفت بیا گفت من واسه چی بیام 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

عزیزم منم بشدت روی مادرشوهرم حساسم 

درکت میکنم‌ حال الانت رو 

وقتی ی چیزی خیلی تکرار بشع ، مخصوصا از اینی م مادر شوهرته و این رفتارا رو‌ازش میبینی ولی بازم شوهرت بهشون خوب رفتار می‌کنه ، منم دلم میترکه و رو‌کوچکترین رفتارش حساسم 

همش خودخوری میشه ژ الان از ظهر ی طوری شده ک مدام تو ذهن منه عین کنه ک بیادش و بهش بگم 

ینی‌اقد این آدم بی ارزش ، و رفتاراض میچسبع ب ذهنم و همه کل روزمو خراب می‌کنه 

فقط خواستم بگم درکت میکنم ، خوبه شما حالا خونت جداس ولی من تو خونش دارن زندگی میکنم باهاش 

منکه دارمه ذهنم نابود میشه ،فقطم‌از خدا میخام حالمو خوب کنه  این وسواس فکری ک دچارشم نسبت ب این زنیکه از بین بره 

توام سعی کن حرفتو بعد بهش غیر مستقیم رو‌کسی دیگه مثال بزن و بگو تا تو دلت نمونه 

و سرتو گرم کارای خونه کن و ذکر بگو تا یادت بره 

و ب شوهرتم بگو در عوض 

منم میگم و خودشم می‌دونه ، فقط میگه چکار کنم با حالت درموندگی ، منم  میگم درد و دل میکنم باهات ک جبهه هم نگیرع 

باید  اگه میموندین خونشون غذاش اندازه بود  برای همتون ولی اگه نموندین وظیفه،نداره غذارو بزاره شما با خودتون ببرین خونتون

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷