2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

21 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

من امروز ظهری یه سر رفتم خونه مادرشوهرم 

اول بگم که من بدون دعوت اصلا شام وناهار خونشون نمیمونم 

ظهری دخترمو بردم که بسپرم یساعتی سرگرم شه بازی کنه 

مادرشوهرم مهمون داشت ولی تازه میخاس ناهار بار بزاره من نشسته بود ناهار رو گذاشت اصلا به من نگف شما میمونین سهم اضافی کنم یا نه 

من ده دیقه بعدش رفتم دنبال دخترم 

مادرشوهرم یجوری که صداشم شنیده نمیشد الکی تعارف کرد بمونین ناهارگفتم ممنون ناهار پختم 

برگشتم اما خیییلی ناراحتم همش میگم وظیفش بود جلو مهمونش احترام منو حفظ کنه تعارف کنه ناهارتونو بزارم یا نه؟؟؟

یا زیادی حساسم 

حالم بد چون خیلی ذاتشون خرابه همه کاراشون از رو سیاست و نقشس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ادمی ک اینقدرررررر ذاتش خرابه واقعا بچت رو نگه میداره؟

خب بچت پیشش نزار ممکنه ازش یاد بگیره ها

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شماهم خودتو خیلی مهمون حساب میکنی 

عروسش بودی باید خودت هم بلند میشدی کمکش میکردی 

می‌پخت حتی سهم خودتونو 

چه توقعاتی دارید 

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

بیخیال بابا کاشکی مادرشوهرمن مثل توبود. من ده ساله ازدواج کردم حتی یکبار نشده من دعوت کنه توئه ساختمونیم حتی اگ به حال مرگ باشم براخودم سوپ بپزم انتظارداره براش ببرم مهمون داشته باشه غذاشون من بایددرستش کنم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش