2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 23 بازدید | 40 پست
شماهم خودتو خیلی مهمون حساب میکنی  عروسش بودی باید خودت هم بلند میشدی کمکش میکردی  می‌پخ ...

عزیزم اون جوون دست وپا داره سریع کاراشو میکنه من خیلی با سلیقم اما اصلا منو نمیپسندن اشپزیم اینارو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دوست عزیزم روح و روان خودتو بخاطر چیزای پیش پا افتاده خراب نکن، تو ارزشت بالاتر از این چیزاس ک بخاطر آدمی ک نقشی تو زندگیت نداره ناراحت بشی، مهم فرزند همسرت هستن، کارش ک زشت بود ولی تو هم ب دل نگیر، از ذهنت بیرون کن رفتار امروز رو

ما چرا به خدا توکل نکنیم؟ آیا خدا برای بنده کافی نیست؟ قبل از انجام هر کاری به این فکر کنیم که خداوند شاهد و ناظر بر اعمال ماست و در پیشگاه خداوندیم ....خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ور نه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

من چی بگم مادرشوهرم و دختراش خونمو تو شیشه کردن هزار تا فحش و نفرین منو کرد سر یه چیز الکی 

الانم بچم دنیا اومده نیومد 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
حق دارم یا وظیفش نبود ؟؟؟

نه فقط شما ،هر کس دیگه ای هم اونجا بود موقع ناهار باید تعارفش میکرد کارش زشت بوده هر چند مادر شوهر خودمم همینه😂😂😂۱۵ ساله ازدواج کردم شاید دو سه بار اونم با دعوت شام خونشون رفتم 

نه فقط شما ،هر کس دیگه ای هم اونجا بود موقع ناهار باید تعارفش میکرد کارش زشت بوده هر چند مادر شوهر خ ...

انقد احترام میزارم ذوقشونو میکنم میکم یعنی اینا چون عروسیم به گناه نکرده دارن باهامون اینجوری میکنن؟؟؟؟خدا ازشون نگذره

قلب منم هزاااار پاره س بخدا  بیشتر وقتا میکم خدایا اگر دخترم نبود همین الان ازت میخاسم جونمو ب ...

خدا نکنه عزیزم بخاطر یه ادم بی ارزش و..

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

حالا مادر شوهر من هر روز ناهارمون اماده میکنه بدون هیچ منتی

حتی اگ ی روز نرم برا ناهار ب زور میاره برام

داخل ی ساختمونیم

منو شوهرم شاغلیم 

گر خدا خواهد همی از فرش کشد به عرش دمی💜