2777
2789
عنوان

طلاق و حدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 140 پست
تو که میگی اولویتش چیز دیگه بوده  و هیچوقت باهم وقت نمیگذروندین مگه نمیکی حتی تو مریضیت هم تن ...

باهمه ی سختیاش دوسش داشتم.... با همه نبودناش براش جونمو میدادم..... اون تایم هم فقط خسته بودم مغزم تحت فشار بود فقط میگفتم برم از زندگی... ولی فکرشو نمیکردم نبودنش انقد سخت باشه... فک نمیکردم برگشتن به خونه بابام انقد عذب اور باشه... میگن خونه بابا بهشته درست میگن ولی وقتی دلت خوش باشه.... با غم و درد نری تو اون خونه..... اگه فقط یه درصد شوهرم پشتم بود میزاشتم و برمشگتم پیشش ولی نیومد دنبالم و زبونم پیش خانوادم کوتاه شد

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو میشنوم بیشتر از خودم بدم میاد که من زندگیم درد بی درمون نبود که انقد بزرگش کردم و کشوندم به د ...

خب تو دادگاه گفتی خودش برده خونه بابات ؟

اینجوری حقتو میتونی بگیری لا اقل 

چون خودت خونه رو ترک کنی برات بد میشه 

ای خدا کاش پدر منم مث پدر تو میبود 

باور میکنی من ۷۰ درصد موندنم تو خونه این نامرد ب خاطر بی کسی و بی پولیمه 

وگرن اگر خانواده داشتم مهم نبود طلاقمم نده میذاشتم میرفتم لا اقل ارامش داشتم 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
خانوادم جرم میدن.... بهشون گفتم راضی ام به جدا شدم ولی به ظاهر که فقط بابام حالش بد نباشه ولی فقط نق ...

گلم شما به شوهرت وابسته شدی این حالت داری من عین شما بودم اما فکر کارهای که کرده بکنی تنهای های که داشتی بهتر برنگردی سخته ولی اگر دوست داشته باشه این کارهارو نمیکنن از روی احساس کاری نکن الان باید اونم بعد ۸ ماه دلتنگ باش ولی پیش قدم نمیشه کمی صبر کن خودت کوچیک نکن 

اذیت نمیشه بچه اش پیشش نیست 

ن عزیزم 

اوایل میرفت ولی الان دیگه ن 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
همین حالم رو ب میکنه..... نه میتونم باهاش باشم نه میتونم بدون اون زندگی کنم.... ینی چه برم چه نرم عذ ...

ینی تا الان فکر میکردم فقط من اینجوری ام 10 ساله ازدواج کردیم یه بچم دارم. منم اینجوری ام نه میتونم بمونم نه میتونم برم. ینی یبار خودش منو پرت کرد خونه بابام یماه اونجا موندم وحشتناک بود چقدر گریه استرس حالت تهوع چقد زجه زدم معدم به هم ریخت داشتم میمردم

نه غذا میخوردم اصن حوصله هیشکی نداشتم داداشا خواهرام میومدن خونه بابام دعا دعا میکردم زود برن اینقد حالم بد بود. آخرشم برگشتم با التماس ولی الانم یجور دیگه میچزم

خب تو دادگاه گفتی خودش برده خونه بابات ؟ اینجوری حقتو میتونی بگیری لا اقل  چون خودت خونه رو ت ...

بقران قسم میگی..... طلاق سخترین و عذاب اور ترین اتفاقه تو زندگی..... تو دادگاه گفتم که خودش برد منو خونه بابام ولی قبول نکردن ینی همش طرف مرد رو گرفتن... رفت عدم تمکین زد برام دادگاه مهلت داد برگردم سر زندگیم ولی خانوادم گفتن تا نیاد دنبالت حق رفتن نداره باید بیاد دنبالت حق طلاق بهت بده خونه و کارش رو از پدرش جدا کنه بعد بزاریم برگردی.... اونم روزای اول همش گف حق طلاق رو بیخیال شو بزار برم دنبال خونه بعد بیام دنبالت ولی خانوادم گیر دادن باید حق طلاق بده بهت و هیچحوره نمیزاریم برگردی.... اونم لج کرد و دیگه پیگیرم تشد. الان سه ماهه خبر نداریم از هم

خانوادم جرم میدن.... بهشون گفتم راضی ام به جدا شدم ولی به ظاهر که فقط بابام حالش بد نباشه ولی فقط نق ...

کارت غلط بوده تقاصش رو پس بده .مستقل باش . یه اشتباه رو بیشتر از این ادامه نده 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
کسی نداری واسطه بشه بزرگترین گه با شوهرت صحبت کنه بیاد دنبالت 

هیچکس رو ندارن.... ینی خالع هام هستن ولی از ترس پدر مادرم هیچکس پیش قدم نمیشه کاری بکنه

باهمه ی سختیاش دوسش داشتم.... با همه نبودناش براش جونمو میدادم..... اون تایم هم فقط خسته بودم مغزم ت ...

خونه بابا بهشته تا وقتی مجردی بعد ک ازدواج کردی دلبستگی به شوهر و زندگی دیگه اونجا برات نمیشه بهشت مخصوصا ماها ک وابستگي شدید داریم

ینی تا الان فکر میکردم فقط من اینجوری ام 10 ساله ازدواج کردیم یه بچم دارم. منم اینجوری ام نه میتونم ...

خدایااا منم این همه عذاب میکشم خونه شوهر ولی باز فک اینو میکنم اگ طلاقم نداد چند سال چجور خونه بابا با اون اخلاقش زندگی کنم دوری بچم ....

ینی تا الان فکر میکردم فقط من اینجوری ام 10 ساله ازدواج کردیم یه بچم دارم. منم اینجوری ام نه میتونم ...

خیلی روزای سختیه.... بودن خونه پدر با این شرایط وحشتناک ترین اتفاقه..... میفهممت

خونه بابا بهشته تا وقتی مجردی بعد ک ازدواج کردی دلبستگی به شوهر و زندگی دیگه اونجا برات نمیشه بهشت م ...

ولی اینو فقط کسایی میفهمن که کشیده باشن... هرکی از دور میبینه میگه خونه بابات بهشته عشق و حالتو بکن ولی نمیدونن نمیشه.... من ده سال عمرمو پای اون زندگی گذاشتم... دوسال نانزد بودم هشت سال زیر یه سقف باهاش.... جونم به حونش بند بود.... چه گوهی خوردم نمیدونم... انگار تو خواب بودم انگار تو هپروت بودم اونموقع... الان دارم میفهمم چه گندی زدم

هیچکس رو ندارن.... ینی خالع هام هستن ولی از ترس پدر مادرم هیچکس پیش قدم نمیشه کاری بکنه

من اثر دعای معراج تو زندگیم خیلی دیدم عزیزم اینو بگیر بخون فوت کن سمت خودت خانوادت همیشه بزار کنارت شوهرت میاد دنبالت بهت قول میدم من دیدم بهت پیشنهاد میدم خواهشا رفتی سعی کن با خانواده شوهرت رفیق باشی سر به سر شوهرت نزار مشکلت به خانوادت نگو من همین کارهارو میکنم تو زندگیم الان مادر شوهر پدر شوهر خواهر شوهرام پشتم هستم اونارو تو دستت داشته باش از من به عنوان یه خواهر قبول کن