2777
2789
عنوان

طلاق و حدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 140 پست
تا وقتی مرد نخاد طلاق بده خیلی سخته طلاق گرفتن  توافق راضی نمیشه ؟

الا راضی نمیشه به توافقی..... پشت سرم کلی تهمت و دروغ گفته فقط واسه اینکه شکایت هایی که کردم ازش تلافی کنه ولی میدونم اونم تحت فشار خانواده و پدر نامردش داره اینجوری میکنه.... ینی هرکی میخواد طلاق بگیره وضعیتش اینه؟؟؟ 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
خانوادم اصلا راضی به برگشتنم نیستن... میگن برگردی بیچارت میکنه.... روزگارت سیاه میشه.... خودمم میدون ...

گلم اینو فکر کن همسرت اومد رفتی اگر دوباره اینکارها کرد میخوای چیکار کنی مطمن باش خانوادت دیگه پشتت نیستن اینم فکر کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نمیشه همون موقع ب قاضی دادگاه بگی اگه دوسم داره ببره سر خونه زندگیم اگه دوس نداره ک تموم کنیم&nbs ...

اصلا پای رفتن به دادگاه ندارم.... وکیلم همه جلساتم رو رفته.... خودم نمیتونم برم.... دیشب بعد هشت ماه رفتم از جلو مغازش رد شدم... مغازه ی بسته اش رو دیدم حالم بد شد نفسم بالا نیومد... چه برسه برم خودش رو ببینم... نمیدونم چیکار کنم.... پیش خاخوادمم دیگه نیمتونم بگم میخوامش.... بابام گفته تو برگردی من خودمو میکشم مادرتم میکشم.... ینی با حرفاشون شرایط خیلی بدی برام ساختن

خانوادم اصلا راضی به برگشتنم نیستن... میگن برگردی بیچارت میکنه.... روزگارت سیاه میشه.... خودمم میدون ...

دلتو بیخیال شو عقلو بچسب 

باز من ب خاطر بچم دارم از خودم و خواسته هام میگذرم قرق داره 

خانواده من اصلا راضی نمیشن من برم یک ماه خونه شون بمونم 

وقتی خانوادت پشتتن مشکلی نداری پس 

دیگه الان برگشتن ب ضررته راست میگن 

حالا از نظر من شما مشکل ان چنان جدی تو زندگیت نداشتی 

کاش شوهر منم مث شوهر تو بود حسرت ی بیرون رفتن ب دلم مونده صب تا شب تو خونه زندانیم حتی نمیذاره با خانوادم رفت و امد کنم 

اینقدر بد دله ی گوسی خالی بدون هیچ برنامه ای داده دستم بعد چند سال اونم هر روز چک میکنه مبادا من چیزی نصب کنم 

هر جور توهینو تحقیری رو میکنه 

کاش شوهر منم ولم میکرد کاری ب کارم نداشت 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
گلم اینو فکر کن همسرت اومد رفتی اگر دوباره اینکارها کرد میخوای چیکار کنی مطمن باش خانوادت دیگه پشتت ...

همین حالم رو ب میکنه..... نه میتونم باهاش باشم نه میتونم بدون اون زندگی کنم.... ینی چه برم چه نرم عذابه

الا راضی نمیشه به توافقی..... پشت سرم کلی تهمت و دروغ گفته فقط واسه اینکه شکایت هایی که کردم ازش تلا ...

ن عزیز من خواهرم چند ساله جدا شده بچه ش هم دست شوهرشه الان میگه حسرت اون چند سال عمری ک تو خونه این مرد گذشت و میخورم ک چرا زود تر جدا نشدم 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
همین حالم رو ب میکنه..... نه میتونم باهاش باشم نه میتونم بدون اون زندگی کنم.... ینی چه برم چه نرم عذ ...

عزیم بسپار به خدا اون بهتر از آینده شما خبر داره اگر خدا بخدا دل بابای شما آروم میشه بر میگردی ناراحت نشو خودت مشغول کن به خودت برس نزار از قیافه بیفتد 

دلتو بیخیال شو عقلو بچسب  باز من ب خاطر بچم دارم از خودم و خواسته هام میگذرم قرق داره  خ ...

اینارو میشنوم بیشتر از خودم بدم میاد که من زندگیم درد بی درمون نبود که انقد بزرگش کردم و کشوندم به دادگاه پاسگاه... بزرگترامم از خدا خواسته فقط گفتن حدا شو.... فک نمیکردم انقد سخت باشه.... من خیلی عجله کردم خیلی... از همین پشیمونم.... کاش یه ماه حداقل صبر میکردم میدیم میاد دنبالم یا نه بعد میرفتم دادگاه ولی همون روزی که منو برد خونه بابام فرداش رفتم شکایت

دادگاه هارو میاد و میگه زنم رو دوست دارم طلاق نمیدم ولی خب نمیاد دنبالم..... 

همین الان زنگ بزن بگو بیا دنبالم بریم خونمون‌. زودباش

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
دادگاه هارو میاد و میگه زنم رو دوست دارم طلاق نمیدم ولی خب نمیاد دنبالم..... 

پس تو هم بگو منم طلاق نمیگیرم تو دادگاه

البته خوب تصمیم بگیر

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
ن عزیز من خواهرم چند ساله جدا شده بچه ش هم دست شوهرشه الان میگه حسرت اون چند سال عمری ک تو خونه این ...

کاش منم راضی بودم از کاری که کردم.... 

وقتی اختلافات به خانواده ها میرسه دیگه کنترل اوضاع از دست زن و شوهر خارج میشه.الان حتی اگه شما برگردی سر خونه زندگیت پدر و مادرتون خورد میشن اگه برنگردی زندگیتو از دست میدی بنظرم سعی کن خونسرد باشی و با عزت و احترام برگردی خونت که خونوادتم غرورشون حفظ بشه

همین الان زنگ بزن بگو بیا دنبالم بریم خونمون‌. زودباش

خانوادم جرم میدن.... بهشون گفتم راضی ام به جدا شدم ولی به ظاهر که فقط بابام حالش بد نباشه ولی فقط نقاب زدم و دارم از دوری شوهرم میمیرم.... 

خانواده ها دیگه نمیزارن.... ینی افتادن زو دنده لج همه مانعن.... من خیلی جلو خانوادم وایسادم گفتم اگه ...

تو که میگی اولویتش چیز دیگه بوده 

و هیچوقت باهم وقت نمیگذروندین

مگه نمیکی حتی تو مریضیت هم تنها بودی ،،،پس الان دقیقا دلتنگ چیش شدی ؟؟؟؟

من فقط مشکلم برای طلاق  اینع که سخت بخوام برگردم خونه پدرم بعد ده سال و اونجا زندگی کنم 

کاش خودم خونه داشتم 

وقتی اختلافات به خانواده ها میرسه دیگه کنترل اوضاع از دست زن و شوهر خارج میشه.الان حتی اگه شما برگرد ...

دقیقا خانواده ها که دخالت میکنن دیگه نمیشه جمعش کرد.... من چیکار میخوام بکنم نمیدونم😭