2777
2789
عنوان

رابطه قبلیم

547 بازدید | 45 پست

من با ی پسری وارد رابطه شدم اگه از دوست مشترکمون میشنیدم این ادم داره بهم خیانت میکنهو ازین حرفا..

گف تو چیزی نگو

بعد ی مدت دوستم زنگ زد گف من میخوام حرفایی که تو گفتی پشت سرم گفته رو به روش بیارم که فک نکنه زرنگه من گفتم تو راجب خیانتش با من حرف زدی من حتی به روش نیووردم و به دلایل دیگه گفتم کات میگف نه تو دوس دخترشی میتونی دلایل دیگه بیاری ولی من چی

نمیدونم تو باید پشت من باشیو ازین حرفا

منم گفتم اگه بگی مجبورم منم بگم که من نشم اون ادم فضول بدونه چرا اومدم بهت گفتم

خلاصه گف برو بگو مهم نیس اونم بعد این جمله میره همه چیو میگه به پسره پسره هم میگه من دو سه روز پیش با مامانم حرف زدم که این دخترو واسم بگیره حالا که حرفامو گفته نمیخوامش

منم رفتم به پسره گفتم که فهمیدم خیانت کردی قسم خورد حتی به دوستم گفته بود من کی پیش تو بعد اینکه باهاش رفتم تو رابطه خیانت کردم دوستم جواب واضحی نداده بود و بعدش اومد پیوی من گف عذاب وجدان گرفتم ازین حرفا ولی این فیلمشه اگه تورو میخواست که سر این چیز منصرف نمیشد

و گف من حرفای خودشو که بهم زده رو گفتم ولی مثل اینکه دوستم همه داستانو نگفته یک قسمتشو گفته که همه چیو برده زیر سوال با پسره حرف زدم و الان داره بهم میگه خیانت نکرده و و و

تو همه چیز این دختری 🫠❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتماد نکناینکه ذهنت یروز یا چند روز درگیر باشه بهتر از اینه کل عمرت شک داشته باشی به انتخابت

الان به نظرت حق با کدومه چرا اینجوریه واقعا هیچی نمیدونم چرا دوستم الان عذاب وجدان داره کامل بهم ریختم

تو همه چیز این دختری 🫠❤️

الان به نظرت حق با کدومه چرا اینجوریه واقعا هیچی نمیدونم چرا دوستم الان عذاب وجدان داره کامل بهم ریخ ...

جات بودم همدوستمو بیخیال میشدم همپارتنرمو

هرچقدر صمیمی باشه حق نداره توی این تصمیمت دخالت کنه

دوستت خواسته ازت حرف بکشه و دروغ گفته احتمالش هس پیش اونم گردن نگرفته و واضح حرف نزده ک خودشو خراب ن ...

انگاری دوست پسر من گفته مگه من بهت نگفتم این قضیه که گفتم مال قبلا بوده دوستمم گفته من چمیدونم حتی دوست پسرم گفته ایا من کاری کردم که رفتی گفتی خیانت کرده دوستم میگه من از کجا بدونم🙂

تو همه چیز این دختری 🫠❤️

اگر از پسره مطمئنی که نباید به کسی گوش بدی .شاید دوستت داره حسادت میکنه که بین شما بهم بخوره

🫠اخه دوست مشترک جفتمونه من از طریق همین دختره با این پسره اشنا شدم

تو همه چیز این دختری 🫠❤️

دوستت خواسته ازت حرف بکشه و دروغ گفته احتمالش هس پیش اونم گردن نگرفته و واضح حرف نزده ک خودشو خراب ن ...

دوستم پیام داده ینی مشکل تو فقط اینی بوده که من گفتم مشکل دیگه ای با این پسر نداشتی الان مثل ادم برو بگو من با یکسری چیزای دیگتم مشکل داشتم

تو همه چیز این دختری 🫠❤️

انگاری دوست پسر من گفته مگه من بهت نگفتم این قضیه که گفتم مال قبلا بوده دوستمم گفته من چمیدونم حتی د ...

اصلا چ لزومی داشته پسره ب اون دختره چیزی بگه

دختره ام بیاد ب تو یجور دیگه بگه؟!

شاید رو هم فاز دارن کلا بیخیال پسره شو

اگر فک میکنی پسره راست میگه و دوستت فتنه ریخته و میخواید برگردید ب رابطه باهاش طی کن قط ارتباط کنه با اون دختر

پسری ک برگرده ب یه دختر دیگه بگه قصدم با فلانی ازدواج بود و دیگه منصرف شدم لا شیه

من میخوام آدم خوبی باشم ولی متاسفانه زبونم یاری نمیکنه 😂😁

دوستم پیام داده ینی مشکل تو فقط اینی بوده که من گفتم مشکل دیگه ای با این پسر نداشتی الان مثل ادم برو ...

میخواد خودشو از قضیه کنار بکشه چه دوست عوضی داری

من میخوام آدم خوبی باشم ولی متاسفانه زبونم یاری نمیکنه 😂😁

اصلا چ لزومی داشته پسره ب اون دختره چیزی بگه دختره ام بیاد ب تو یجور دیگه بگه؟!شاید رو هم فاز دارن ک ...

بهش پیام دادم گفتم سرتونو از تو هم بکشین بیرون خودتون زبون داشته باشین مستقیم حرف بزنین نه راپورت همدیگه رو بدین

تو همه چیز این دختری 🫠❤️